reklama

Październikowe skarby :)

WITAM !

U NAS ŚWIĘTA WSPANIAŁE :laugh: DRUGI DZIEŃ ŚWIĄT PRACOWITY , ALE DAŁAM RADĘ !
ROBERT KUPIŁ NIKOLI PISTOLET - SIKAWKĘ I KAŻDEGO GOŚCIA MUSIAŁA POLAĆ WODĄ ,
A RADOCHĘ MIAŁA ::) 8) ;D

WCZORAJ ODPOCZYWAŁAM ;) ROBERT BYŁ W DOMKU WIĘC ZAJMOWAŁ SIĘ NIUNIĄ , A JA ZAJMOWAŁAM SIĘ SOBĄ ::) CZYLI SPAŁAM DŁUGO.

ANIU ! WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI URODZIN !

POZDRAWIAM , MAGDA

reklama
Witam,

Ania zakiecik fajny, ale niestety nie skusze sie. Mam pelno ciuchow po siostrzencu, a po swietach to mam wysyp ciuszkow dziewczecych - w szfach mi sie juz nie mieszcza jej rzeczy ::)

BYlismy dzis na basenie. Balam sie, ze bedzie nieciekawie, ze Sonia juz wszysto zapomniala z nauki, jaka miala w okresie niemowlecym, ale super bylo. Sonia szalala jak tylko mogla, stwierdzilismy z Rafalem, ze zaczeniemy chodzic regularnie.

A jutro wybieramy sie do ZOO - ciekawe jak sie jej spodoba...

Pozdrawiam,

Czesc, dlugo mnie tu nie bylo!!
U nas nic nowego, swieta troche smutne bo mama znou w szpitalu,puscili ja tylko na pierwszy dzien swiat wiec posiedziala z nami.
Ja sie napierniczylam bo z tata cale swieta musielismy zobic a ze nie moglam wziac urlopu po zwolnieniu, to robilismy wszystko w jeden dzien czyli w sobote.
Ale generalnie bylo milo i co chyba najwazniejsze dla mamy - spokojnie.

Nie wiem jak Wasze szatany ale moj jest tak cudny w rozrabianiu i patrzeniu przy tym mamie w oczy ze chyba bym go zjadla.
W ogole ostatnio strasznie jest wesoly i sie nauczyl zartowac, udaje ze placze jak mu kaze spac i zakrywa oczy rekami a pod nimi usmiech od ucha do ucha i takie tam inne.
Generalnie chyba jednak go rozpuszcze.
Na zajaca dostal od nas odkurzacz na baterie - wyszlo taniej niz enerdze placic jak odkurzanie jest jego ulubionym zajeciem. z jego odkurzacza byla kupa radosci - juz ponad tydzien chodzi i odkurza a najbardziej nas ubawil jak wstawil swoj odkurzacz do szafy tam gdzie nasz stoi.. Jak naprawie aparat to Wam wkleje fote..

ide spac bo pozno a jutro do pracy.
Ale w sobote na weselicho to troche sie moze chociaz pobawie (moj maz nietancor!!)
Pozdrawiam
Monika

WITAM !

I DOCZEKAŁAM SIĘ  :laugh: PIĘKNEJ POGODY  :laugh:   HMM AŻ SIĘ INACZEJ ODDYCHA :laugh:
JEST BOSKO !

BYŁAM WCZORAJ Z NIKOLĄ U FOTOGRAFA , ZROBIŁYŚMY NIUNI ZDJĘCIA DO PASZPORTU,
ALE FAJNIE WYSZŁA  :laugh: :D
A DZIŚ RANO POJECHALIŚMY ZŁOŻYĆ WNIOSEK - TAK JEJ SIĘ PAN URZĘDNIK SPODOBAŁ ,ŻE NIE CHCIAŁA WYJŚĆ  :D

PLANUJĘ KUPIĆ NIKOLI WÓZEK PARASOLKĘ , MOŻE ZNACIE  JAKIŚ MODEL , DOBREJ FIRMY.
CHCĘ JESZCZE Z ROZKŁADANYM OPARCIEM , BO NIKOLA CZĘSTO ZASYPIA W WÓZKU NA SPACERZE . TAK MYŚLĘ ,ŻE MOŻE ZAPYTAM NA FORUM W DWULATKACH?

RONDZIA , NO RZECZYWIŚCIE DAWNO CIĘ NIE BYŁO ;)

PA , MAGDA

U nas tez super pogodynka.....dziasiaj niania miała wolne bo pojechała na pogrzeb ja spedziłam dzień z Damiankiem.
Suuuper cały czas na powietrzu.
Jutro tak samo jak Monika bawimy sie na weselichu.
Także RONDZIA UDANEJ ZABAWY !!!
Magda ja kupiłam Damianowi spacerówke najlzejsza i najtańsza jaka tylko moze byc ....co prawda nie ma rozkładanego oparcia ...ale Damian i tak więcej chodzi na własnych nóżkach niż jeździ w wózku....Czasem mnie zagina że takie dystanse pokonuje.Spacerówkę kupiłam tylko i wyłącznie ze względu na samolot.żeby duzo nie ważyła.
Trzymajcie sie cieplutko
Pozdrawiam Ania

Witam witam :)

Ja kupiłam właśnie wózek parasolkę Baby dreams Buggy superowa!
Mała jest nią zachwycona, ma 2 pozycje oparcia. Jedna siedząca, a druga taka niby pół leżaca, ale tak minimalnie, myślę że dobrze będzie się małej spało.
Ale co wazne jest wprost zachwycona tym wózkiem dzisiaj nie chciała wyjsć z niego :)
a wygląda tak :)

U nas to już prawie letnia pogoda.. bo jest 24 stopnie! takżę super
MAGDA ale radzę zanim kupisz podejść do sklepu przymierzyć małą do wózka bo ta spacerówka jest dość wązka ale moje małej to nie przeszkadza :)

99636003_2

Witam,

Pogoda byla super, a ja przez weekend na uczelni... Ale udalo mi sie wyrwac i w sobote pojezdzic w parku na rolkach z moja mama i oczywiscie Sonia.

Ja tez sie zastanawialam nad kupnem 'laski" ale stwierdzilam, ze obecny wozek, moze jeszcze pociagnie, a nie jest az tak ciezki -ok 5 kg. Ale jak bede jechac na Sycylie, to chyba jednak sie zdecyduje... w tedy skorzystam z waszego doswiadczenia.

Pochwale sie.... i pewnie znow zamilknie... Sonia mi sie rozgaduje. Najbardziej lubi mowic "bee", poczym rzuca i mowi "bach". Ciagle wola naszego psa "dodźe" - Dodżer. Ladnie mowi - dzieci, baba, tata, mniam, daj. W ogle zaczyna powoli chciec powtarzac. Mam nadzieje, ze w koncu zaczela na dobre.

A i jeszcze cos. Czy Wasze skarby tez tak chca sie same ubierac? Przyznam, ze troszkie mnie to drazni. Nie moge Soni zalozyc pieluchy, bo ona juz ubiera spodnie, nie moge jej ubrac body, bo ona sama probuje, a buty - nie ma mowy, najpierw sama musi probowac. Fajnie, ciesze sie, ale obecnie zamias wyjsc w 10 min, to ubieramy sie w 30 min ::) A jak u Was?

Pozdrawiam,

reklama
WITAM !

I JAK ? WYBAWIŁYŚCIE SIĘ DZIEWCZYNKI NA WESELISKACH ? PEWNIE SZALAŁYŚCIE ;)

JA MAM W CZERWCU SAME IMPREZY , NIE WIEM JAK SIĘ ZE WSZYSTKIM WYROBIĘ BO I WESELE ROBERTA BRATA W WARSZAWIE I KOMUNIA CHRZEŚNICY W ŚWIDNIKU NO I WCZASY .... SUPER JEST TO ,ŻE ZNOWU MOGĘ SOBIE KUPIĆ GROMADĘ NOWYCH CIUCHÓW I BUTÓW ;) BO PRZECIEŻ W STARYCH NIE POJADĘ ;D

ODNOŚNIE WÓZKA... TO RÓWNIEŻ ZALEŻY MI NA TYM , ABY BYŁ LEKKI , ALE PODSTAWA TO MUSI SIĘ ROZKŁADAĆ OPARCIE I MIEĆ BUDKĘ , A JEDNO WYKLUCZA DRUGIE EHHHH :P

UBIERANIE :laugh: TO CHYBA GŁÓWNIE DOMENA KOBIET 8) NIKOLA CIĄGLE COŚ NA SIEBIE ZAKŁADA , ZDEJMUJE , PRZEGLĄDA SIĘ W LUSTRZE , STAJE PRZED NAMI I PREZENTUJE NIE DO KOŃCA PASUJĄCE DO SIEBIE CZĘŚCI GARDEROBY ::) ;)

A MUSZĘ WAM JESZCZE POWIEDZIEĆ ,ŻE NIKOLA MA JUŻ PIASKOWNICĘ PRZED DOMEM :laugh: ALEŻ SIĘ Z NIEJ UCIESZYŁA ;D JEST CAŁKIEM PRZYZWOITA , DREWNIANA , Z DASZKIEM , STOLARZ ZROBIŁ JĄ W MIG . ZROBIĘ ZDJĘCIE TO JĄ ZOBACZYCIE.

TO TYLE NA DZIŚ
POZDRAWIAM , MAGDA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry