reklama

Październikowe skarby :)

Witam
A u nas za to upalnie było..
dzisiaj od rana jest 31,5 stopnia to co dopiero w później?! aż strach pomyśleć :)
a tak to w porządku przewiało mi węzeł chłonny z lewej strony i trochę mnie szczęka boli. no ale cóz hehe.
Ok uciekam.
Miłęgo dnia!

reklama
Siemka dziewczynki,

u nas weekend też z fatalna pogodą jak się ładnie zrobiło to musiałam wracać. Byłam z Matim u teściowej a teść z Marcinem remontowali pokój małego. Wyszło BOSKO kolor ścian jest niebiesko lazurowy do tego nowe lampy, podłoga i drzwi super na prawdę jestem zachycona młody zresztą też jak zasypiał to cały czas pokazywał paluszkiem na lampę na suficie. To taka lampa dla dzieciaków z Ikei z przymocowanymi motylkami, biedronkami itd.

Az mi się chciało wracać.

Pozdrawiam

MELDUJĘ SIĘ I JA ! :laugh:

POZWOLICIE ,ŻE TEMAT POGODY POMINĘ >:(
ALE ZA TO DZIŚ JEST PIĘKNIE !

WYJAZD BARDZO UDANY . BYŁO MIŁO , WSPOMINALIŚMY STARE CZASY , BYŁO O TYLE MĘCZĄCO ,ŻE GADALIŚMY DO 3,4 RANO WIĘC CIĄGLE BYLIŚMY ŚPIĄCY .
KIEDY NIE PADAŁO CHODZILIŚMY NA SPACERY .... NIKOLA ZACHWYCONA PONIEWAŻ MIAŁA MNÓSTWO ATRAKCJI :laugh: TYPU SZCZENIACZKI , KOTKI , ŚWINKI , KRÓWKI .... ( RODZINA NASZYCH ZNAJOMYCH MA GOSPODARSTWO ) MAŁA CAŁY CZAS CHCIAŁA CHODZIĆ NA SPACERY WŁAŚNIE DO ZWIERZĄTEK :laugh:

MONIAA , POZAZDROŚCIĆ TAKIEJ POGODY ! 8) ::)
ANIA , A TO PECH DAMIANKA PRZEŚLADOWAŁ >:(
BASIU , POKAŻ NAM NIUUUU POKOIK MATIEGO !

POZDRAWIAM , MAGDA

UUUUU A CO TU TAK CICHO ?

BYLIŚMY W KOŃCU NA SZCZEPIENIU Z NIKOLĄ . MAŁA PO OSTATNIEJ CHOROBIE CIĄGLE MIAŁA RANO KASZEL I BAŁAM SIĘ JĄ SZCZEPIĆ .
A TERAZ MAMY Z GŁOWY SZCZEPIENIA OBOWIĄZKOWE DO 6 LAT :D
NIKOLA CHWILKĘ POPŁAKAŁA W MOMENCIE WKUCIA , PÓŹNIEJ ZROBIŁA PANI PIELĘGNIARCE
NO NO I WYSZŁA ZADOWOLONA :D
WAGA MOJEJ CÓRKI MAŁO IMPONUJĄCA - 10,500 . ALE SUKCESYWNIE PRZYBIERA :D
WYCHODZI SPORA NIEDOWAGA ZE WZGLĘDU NA JEJ WZROST - PODOBNO JEST WYSOKA JAK NA SWÓJ WIEK .
W ZWIĄZKU Z TYM MAM DO WAS PYTANIE - ILE WAŻA I MIERZĄ WASZE SKARBY W CHWILI OBECNEJ ?

NIKOLA OSTATNIO SPRAWIŁA NAM RADOCHĘ BO MÓWI DO NAS " TATUŚŚŚŚŚŚ" I "MAMUŚŚŚŚŚŚ" TAK ŚMIESZNIE JEJ TO WYCHODZI :D

HMMM MYŚLĘ CO JESZCZE NOWEGO U NAS ? AAAAAAAAA NIKOLI WYSZŁY DWA KIEŁKI :D

MONIAA , CZY WCZORAJ BYŁY TWOJE IMIENINY ? JEŚLI TAK TO STO LAT ,
WSZYSTKIEGO DOBREGO I MOC ... :-* :-* :-*

ANIA , KTÓRĄ PARĘ OBSTAWIASZ NA ZWYCIĘZCÓW W TAŃCU Z GWIAZDAMI ?
NO TEN MROCZEK TAK MNIE WKURZA , ALE NIESTETY CHYBA DOBRZE TAŃCZY - CO ?

I W OGÓLE DZIEWCZYNY COŚ MAŁO PISZEMY RONDZIA , BASIA , SANDRA CO U WAS ?

POZDRAWIAM , MAGDA

Magda Damian waży ponad 15 kg a ciuchy nosi na 92cm.
Co do Tańca z gwaizdami obstawiam MROCZKA...podoba mi się jak tańczy.Fajnie razem wyglądają.....potenm stawiam na Maseraka z Kwaśniewską.Zobaczymy:) jak moje typowanie się sprawdzi.
Całuski.
Ania

Witam i ja :)
Tak wczoraj były moje imieniny MAGDA dziekuje :)
Nicole waży 12kg, a mierzy 88cm. Też jest za wysoka na swój wiek ;) a ciuszki nosimy 92-98 ;)

U nas upalnie, dzisiaj w słońcu było 38stopni!!!
Mała zadowolona bo biega sobie w samych spodenkach luźno i fajnie.
Ostatnio uwielbia jeździc na rowerku, jak tylko wychodzimy to prowadzi rowerek żę trzeba go zabrać hehe.
A tak to w porządeczku. Ta pogoda trochę mnie wykańcza bo ja nie lubie aż tak mocnego słoneczka, ale jakoś przeżyję;)
Buziaczki dla maluchów !! ;)

Witam,

My dlugi weekend pracowalismy, a teraz mielismy troche oddechu.... My na pogode nie nazekamy  ;) Fakt nie jechalismy nigdzie, Rafal przygotowywal sie do rozprawy - sadzi sie o zwrot akcyzy na samochod, a ja powoli chce zaczac konczyc sesje, wiec niy wolne, ale  ::)

Magda super Nikola mowi, u nas coraz wiecej slow, zaczyna powoli sama od siebie powtarzac, a nie tylko probowac jak ja prosze.

Waga +/- 11 kg, a wzrost tak mniej wiecej 90 - troche krzywo spi i ciezko mi ja zmierzyc...

Monia jak dla mnie to za goraco, z drugiej strony fajnie juz miec taka pogode, u mnie ostatnio w domu zamarzam, bo juz nie grzeja, a na dworze troche chlodnawo >:(
Tez mamy szal rowerkowy - Sonia jeszcze w mieszkaniu wsiada, zsiada, pcha, probuje pedalowac...

Pozdrawiam,

Czesc jestem i ja..
U nas pooda srednia, w weekend bylo troche zimno roche cieplo ale bardzo odpoczelismy. Bylismy w zoo, nad morzem i w ogole pierwszy raz od dawna na luziku...
W zoo Michas siedzial w wozku poki mial lizaka a pozniej trzeba bylo szybko pedzic po nastepnego. Ale chyba byl zainteresowany bo nie zasnal a byl zmeczony jak jechalismy do zoo. Kilka zdjec zaraz wkleje..
Teraz lezy na podlodze i oglada Boba budowniczego na wideo, wariacja.
Ma swojego poslugacza w domu bo jak go o cos poprosze (zeby np przyniosl pieluche) to jak jestesmy sami to pojdzie a jak jest Wojtek to sie odrwaca z okrzykiem "TATIUUUU"
Poza tym nic nowego, oprocz tego ze za tydzien mamy szkole przetwania bo wyjezdzam na ponad tydzien sluzbowo za granice i chlopaki musza se poradzic. Podejrzewam ze im bedzie ciezko a mi tez niewesolo na telefonie..
Wlasnei zaraz jedziemy kupic jakies ciuchy bo przeciez jak dziad nie pojade..
Jak wroce to juz moze bedzie moj samochod bo zamowilismy 3 miesiace temu a naszego Matrixa spzedalismy miesiac temu ponad i mialam bardzo ciiezkie tygodnie ubezwlasnowolniona...
Postaram sie odezwac przed wyjazdem a czytac co u Was zawsze staram sie na biezaco.

Pozdrawiam
Monika

Witam
Ja tak z doskoku..
Dzisiaj byliśmy na zakupach i kupiliśmy NIcole łóżko.. w IKEA takie które rośnie razem z dzieckiem-rozsuwane. No bardzo fajne, ale jak sie sprawdzi dla NIcole? :)
Okaże sie na dniach, dzisiaj poszła spać bez problemu :) ale zobaczymy jak nocka..
Rondzia super że zajrzałaś!
Nicole wola "tatuś" nic innego dla niej nie istenieje. Mama mówi baaardzo żadko ;) bo teraz faza taty hehe.
No oki uciekam bo padam dzisiaj cały dzien poza domem na zakupach i mam dość.
Buziaczki!

reklama
hello
Pierwsze co to musze się z wami podzielić co moj Damian wczoraj zrobil.Myślałam że umre ze śmiechu.
jak co wieczór damian z tatuśkiem poszli się kąpać.Po chwili Pawel mnie delikatnie woła do łazienki ....ja wchodze ...patrze a mój czyścioch ściągnał sobie z lady przy zlewie moj antyprespirant i smaruje sobie pachy jak dorosły czlowiek.jedna ręka do góry hihihihihihi a drugą zaglądal pod paszke i sie smarował.Tylko zapomnial go sobie otworzyć.....heheheh jeshu jak sobie ten widok przypomnę to tak mi się śmiac chce ze .....Super to wygładało.
Mój październikowiec też juz zaczyna coraz więcej gadac ...woła Jula ....Patyrk czyli kaktlyk, dziady, dzidzia,tatuś jużmkowi ładnie z ś na końcu , mama powie tylko jak go poprosze...tak to żadko mu sie zdarza...prędzej powie mi po imieniu...jak słyszy jak mnie Paweł woła.
I inne słowka stara sie papugować.
Ostatnio zwalił nam lustro z największej szafy juz to sie zdałyzo poraz drygi.Na szczęscie teraz z w pogotowiu był Paweł ..,damianowi nic sie nie stało troche sie wystraszył i jak narazie do lustra nie podchodzi.Natomiast jest obrypany kawałek ściany i mocno zrysowana podłoga.
I jeszcze jedna wiadomosc przed wczoraj moja siorka ciuoteczna urodziła synka...tylko malusi starsznie bo ma 2300 i 50cm.Ale jest cały i zdrowy:)
Pogoda u nas w ktake raz deszcz raz słoneczko... .dziaj ładnie i chyba pojedziemy do muzeum wsi radomskiej...połazić i powdychac swiezego powietrza:):)
A i jeszcze Damianowi wychodzi pierwsza trójeczka(ząbek) ;D
No to chyba tyle po krótce.
Trzymajcie sie cieplutko
Pozdrowionka papa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry