reklama

Październikowe skarby :)

Hello
Ja na weselu sie wyhulałam.Super było.Było bardzo dużo młodych ludzi....naprawde świetnie
Dzisiaj miałam nowe doświadczenie z Damianem.
Byłam z nim u fryzjera.
Odjazd.......byłyśmy 4 i każda z nas na swoj sposób go musiała zajc.Nie dał się dotknąc do włosów.
Telefon kalkulatorek...zabawa w a kuku pedzelki grzebienie i szczotki....wszystko było w ruchu.
No i mamy nowy fryz.....żal mi było tylko jego loków bo miał takie śliczne z tyłu.
Teraz jest taki męęęęęęęski :P
Magda co do imprez to tez mamy zawalenie w tym roku.Teraz było wesele...w maju komunia chrześniaka paweła ...czerwiec wakacje i lipiec wesele siostry ciotecznej.....a potem chrzciny u mojej siorki i Pawła brata Paweł będzie chrzestnym bo to rodzony brat.Tylko za kieszeń się trzymać :):)
Pozdrawiam

reklama
WITAJCIE !

WCZORAJ BYLIŚMY NA ZAKUPACH DLA NIUNI .
TAK JAK NA CO DZIEŃ ,MÓJ MĄŻ NIE ZAKUPOWICZ ,TO DLA CÓRKI STAJE SIĘ ZAPALONYM SZPERACZEM SKLEPOWYM :D NIE LICZY WTEDY ILE WYDA I CZY DANA RZECZ JEST TEGO WARTA. OCZYWIŚCIE KASY NA MAŁEGO GNOJKA ;) POSZŁO MNÓSTWO , ALE TEŻ I UBRANKA WYJĄTKOWE.
KUPILIŚMY TEŻ WÓZEK PARASOLKĘ GRACO , PORÓWNYWAŁAM TERAZ CENY W NECIE I O DZIWO , ZAPŁACILIŚMY DUŻO TANIEJ . MA ŁADNIUTKI KOLOR I JEST FUNKCJONALNY.
JEST DOKŁADNIE TAKI :
27523870_1.jpg

Witam,

Magda, fajny wozek. My jednak bedziemy szukac czegos mniejszego, by jak naj mniej miejsca zajmowal w samochodzie, bo samochodem sie wybierzemy - a we wloszech przeniesiemy sie na prom. Siostra ma sie dowiedziec szczegolow, ale juz prawie na poczatku Wloch mozna sie zalapac na statek i na Sycylie doplynac. Loty juz niestety pozarezerwowywane ::)

Imprezy... nas czekaja chyba tylko trzy - komunia chrzesniaczki Rafal, urodziny mojej siostry - akurat tam przyjedziemy i 50 mojej mamy.

Pogoda zrobila sie u nas cudowna, podobno ma sie pod koniec tygodnia popsuc, wiec wykorzystujemy jak tylko sie da.
Wczoraj bylismy caly dzien na dzialce - Sonia nie spala w ogole i jak przyjechalismy do domu, to biedna juz w kapielce zasypiala.

Pozdrawiam,

WITAM !

WIDZĘ ,ŻE KORZYSTACIE Z PIĘKNEJ PODODY :laugh:
MOJA NIUNIA PADŁA ;) ŚPI JAK SUSEŁ :D

A JUTRO PO 14 JEDZIEMY NA MAZURY , DO ZNAJOMYCH Z ROKU , WRACAMY W ŚRODĘ 8)
CIEKAWE JAKA BĘDZIE POGODA ?

A WCZORAJ SIĘ WKURZYŁAM W SKLEPIE >:( BYŁAM Z NIKOLĄ W MIEŚCIE , CHCIAŁAM SOBIE KUPIĆ BUTY. NIKOLA KRĘCIŁA SIĘ PO SKLEPIE OBUWNICZYM , ALE SPECJALNIE NIE ROZRABIAŁA , WYPADŁ JEJ Z RĄCZKI BUT , KTÓRY NATYCHMIAST ODSTAWIŁA NA MIEJSCE.
CZTERY PANIE SPRZEDAWCZYNIE ZIEWAJĄCO ZWRÓCIŁY MI UWAGĘ ,ŻE "TA MAŁA " PRZESTAWIA IM BUTY I MNIE PROSZĄ O REAKCJĘ BO INACZEJ BĘDĘ PO NIEJ SPRZĄTAŁA - RZUCIŁA JEDNA NIBY ŻARTEM >:( RZECZ JASNA NIE KUPIŁAM TAM BUTÓW , A NA ODCHODNE POWIEDZIAŁAM , ŻE Z PRZYJEMNOŚCIĄ ZADZWONIĘ DO WŁAŚCICIELA SKLEPU I PORADZĘ MU ,ABY WYWIESIŁ NAPIS Z DZIEĆMI WSTĘP WZBRONIONY .

TO DO JUTRA !
POZDRAWIAM , MAGDA

Brawo Madzia!
I tak bylas delikatna bo ja ostatnio jednej sie spytalam czy poprzednie miejsce pracy to GS (popularny GIE ES).
Ale chyba jakas dziwna bylam bo pani zaczela kroic kielbase a ta byla taka swieza ze chyba diematowe ostrze powinna zalozyc i zapomniala.

A w obuwniczym jak bylam z Miskiem ostatnio to wszystkie buty zdejmowal i na ziemi stawial i panie takie byly zauroczone ze dostal dwie maskotki koniki od nich, po jednym w kazda raczke.
Ale one chyba peerelu nie pamietaja..

Pozdrawiam
Monika

Witam,

No i u nas pogodasie popsula.

Magda, sprzedawczynie okropne. My tez niedawno kupowalismy buty - Sonia przebierala w sandalkach i chciala co niektore przymierzac, czekalam, az ktos nam uwage zwroci, ale bylo milo.

Wczoraj kupilismy przyrzad do robienia baniek mydlanych, Sonia nie daje nam zyc - ciagle chce bysmy sie z nia bawili - uwialbia gonic za bankami i je zbijac.

A i bylismy w ZOO. Sonia zachwycona slonimi, zebrami, niedzwiedziami i dinozaurami (kamienne). Od sloni nie chciala odejsc, na zebry wolala - ko, ko (kon) ;D - a mielismy szczescie na karmienie niedzwiedzi i widzielismy jak jeden pilnuje swojego - jak ryknal, to stanela na bacznosc...
Planujemy sie wybrac jeszcze raz, bo jak bylismy to bylo zamkniete mini zoo, gdzie mozna dotknac zwierzatka, sa kroliczki, kucyki itp.

Pozdrawiam,

WITAM !

WIEDZIAŁAM >:( LEJE DESZCZ JAK Z CEBRA >:( ALE WŚCIEKŁA JESTEM !
NO ALE CÓŻ JEDZIEMY !
MAM NADZIEJĘ ,ŻE POGODA SIĘ POPRAWI !

SPRZEDAWCZYNIE RZECZYWIŚCIE MAŁPY , DOBRZE ŻE WAM SIĘ TO NIE PRZYTRAFIA.

SANDRA WKLEJ ZDJĘCIA Z ZOO ! A OD BANIEK MYDLANYCH MAM CIĄGLE MOKRĄ PODŁOGĘ.
TERAZ BAWIMY SIĘ USTROISTWEM NA DWORZU.

KOCHANE ODPOCZYWAJCIE , BAWCIE SIĘ , RELAKSUJCIE SIĘ :laugh: W TE WOLNE DNI.

POZDRAWIAM , MAGDA

Witam,

Zdjecia z ZOO beda pod koniec tego tygodnia, w prawdzie juz mieszkamy razem, ale wileki komputer Rafala zostal na dawnym miejscu, wiec jak bedzie mial wolne, to odwiedzimy jego mame i sciagniemy zdjecia.

Pozdrawiam,

reklama
Hej KOBIETKI
Jak minaął długi weekend??
U mnie słabo bo bylismy w domu ze względu na pogode.Jedynie w środę jak było ładniej byliśmy w Warszawie.W drodze powrotnej zatrzymaliśmy sie w restauracji no i przedażył nam sie mały wypadek przy pracy.W czasie obiadu , któy jedlismy ...ja z Damianem na pół mój synuś sie tak pohawtował że nie wiedziałam czy mam te wymioty łapac żeby dalej nie parskneły czy uciekac by sie zbyt nie ufajdać.......Nie wiem co mu zaszkodziło.....w każdym bądź razie do domu wracal bez spodni bo całe były w......... Potem znowu wywalił sie i wbił mu sie taki długi kolec jakiegoś krzaka w rączkę .... i trzebabyło mu go wyjąc afeeeera.............ach mówię wam co ja sie z nim miałam 3 nas trzymało go ...i nie bardzo moglismy sobie dac rade...a tak płakał tak sie zanosil ze szok.
Ale dzisiaj narazie jest wszystko ok.:)
Caluski opowiadajcie ja wy spędzilyscie weekend.
POZDRÓWKI ANIA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry