reklama

Październikowe skarby :)

WITAM !

RONDZIA , NIESTETY , USCHNIESZ NA PEWNO ! ALE CHŁOPCY DADZĄ SOBIE RADĘ - ZOBACZYSZ !
ZAŁATW INTERESY I WRACAJ SZYBKO !

SANDRA , I JAK PRACUJESZ ?

JUTRO JEDZIEMY NA URODZINY KOLEGÓWY MOJEJ CÓRKI ;) :laugh: OJ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO !

MIŁYCH DNI WAM ŻYCZĘ

POZDRAWIAM , MAGDA

reklama
hihihihi trzymaj sie Monika .Wracaj szybko do swoich facetów...bo wiesz .......jeden facet sam w domu to juz źle a co mówiąc o dwóch...hehehe.Pewnienie niania trzyma tam rękę na pulsie.
Pozdrawiam Cię mocno.

Ja właśnie wróciłam z basenu.Byliśmy na nim 2 godzinki.I musze przyznac że super się bawiliśmy.Damian spisał sie na 6.Oczywiście...musiał zrobić przed wejściem na basen jeszcze kupsko...bo jakżeby inaczej:):)Ale sytuacja została opanowana i wszystko skończyło się pomyslnie.Każdy jest z wypadu zadowolony.

Dzisiaj mieliśmy piękno pogodę.27 stopni. Czekałam na nią z utęsknieniem.
Trzymajcie się kobitki.Miłej niedzieli!
pa

Witam,

Jejku jakos brak mi weny na pisanie... ::)

Pracuje, ale kiepska praca - fajnie placa, ale nalatam sie strasznie.
Rafal ma dwa tygodnie wolnego i zajmuje sie Sonia; jest bardziej zmeczony niz ja po pracy ::) Przynajmniej juz nie bedzie stekal, ze mam lekko zajmujac sie Sonia.

U nas tez super pogoda, tylko cos wiatr daje sie we znaki. Ostatnio czas spedzamy na dzialce przez co jakos mi w dzien nie spi :( Jutro wiec wracamy do normalego dnia z dzemka.

Pozdrawiam,

WITAJCIE !

ANIA , NO RZECZYWIŚCIE MIAŁAŚ RACJĘ ! OGLĄDAŁAM PROGRAM I PODOBAŁY MI SIĘ ICH WYCZYNY NA PARKIECIE , ALE NIE TRAWIĘ TEGO MROCZKA ! TRZYMAŁAM KCIUKI ZA KWAŚNIEWSKĄ .

A NA URODZINACH BYŁO SUPER ! MOJE DZIECKO UROCZE ! :laugh: :D BAWIŁA SIĘ ZE WSZYSTKIMI ŁADNIE .
BYŁA PIĘKNA POGODA WIĘC IMPEZA ODBYWAŁA SIĘ NA DWORZU .

NIESTETY JEST I MINUS :( NIKOLA NAM WCZORAJ ZAGORĄCZKOWAŁA , PO OBIEDZIE DO GORĄCZKI DOSZŁA BIEGUNKA . BYLIŚMY DZIŚ U PEDIATRY , TAK JAK PRZYPUSZCZAŁAM - WIRUS >:(
SIEDZIMY WIĘC W DOMU :(

ZAPOMNIAŁAM WAM POWIEDZIEĆ - WRACAM DO PRACY PO WAKACJACH ! NIKOLĄ BĘDZIE SIĘ OPIEKOWAĆ NAJLEPSZA NIANIA - BABCIA CZYLI MOJA MAMA !

POZDRAWIAM , MAGDA

Witam,

MAGDA Nikola mam nadzieje, ze juz dobrze i biega sobie po dworku.

ANIA dlugo byals na basenie, u nas z reguly Sonia po 45 min ma dosc, a raczej zaczyna byc jej zimno, woda u nas na basenie niestety nie jest za ciepla... Wlasnie od tygodnia planujemy sie wybrac, ale zawsze cos nam wypadnie, a to imieniny mojej babci, a to pogrzeb ciotki od Rafala (ktorej nawet nie widzial w zyciu na oczy ::)), to mama od Rafala zaprasza na obiad, to moja mama wpadla z wizyta....

Wczoraj mielismy koszmarny wieczor i lekko nieprzespana noc.
Rafal kapal Sonie i tuz po wylaczeniu wody "wybuchl" nam piecyk gazowy, a woda trysnela strumieniem w mig zalewajac lazienke. Wbieglam do lazienki, Rafal przerazony (nigdny nie widzial nic podobnego), Sonia w szoku - wylaczylam piecyk, ktory ostro sie palil (nie caly stal w ploniemiach, a normalnie jak przy zalaczonej wodzie, tylko, ze teraz zadne woda nie byla puszczona), zakrecilam zawor wody. Sonia polozona spac, ja zabralam sie za wycieranie lazienki, Rafal za szukanie naprawy. Ostatecznie poszlismy brudni spac z dusza na ramieniu czy cos w nocy sie nie przydazy. Jeden pan sie zlitowal i przyjechal przed 7 rano (jak powiedzial - o tej porze jeszcze spie, normalnie umawiam sie na 9). W godzinke naprawil i stwierdzil, ze jeszcze z rok pochodzi, pozniej to juz nie powoli nie bedzie jak go remontowac, wiec szykuje nam sie wydatek ::)

Pozdrawiam,

Witam,

ANIA jak sie objawia skaza bialkowa.
Sonia od praktycznie 2 miesiaca zycia ma smieszne chrostki na nozkach, takie miejscami zgrupowane razem, znikaja, pojawiaja sie, ostatnio jest gorzej - wiecej i bardziej rozsiane - zawsze takie drobne jednynie wyczuwalne - czy to moze byc objaw?

Witam
Jakoś tu cichutko!
Monika oj biedna zapewno sie zatęsknisz za małym! :)
Magda mam nadzieje że z NIkolą już ok? zdrówka dla biedulki!
Sandra ojeju ale mieliście przeżycia!!! Dobrze, że nic złego się stało... a wydatki zawsze są :( i zawsze w najmniej oczekiwanym momencie.. .
A u nas ok, mała śpi w swoim łóżeczku bez problemów bardzo jej się podoba :) a ja mam spokój hehe.
Ale ostatnio zaczeła w nocy kaszleć.. poszliśmy do lekarza noi to niby katar ale jesli bedzie przez miesiąc to możliwe że to alergia.. np na nowy materac, albo na pyłki bo teraz jest sezon.. . No zobaczymy ja jestem dobrej mysli że to szybciutko minie! ;)
A tak to wszystko oki.
No nic uciekam.
Miłej nocki!!! :)
ANia buziaki dla łobuza ;))) ;D

reklama
Sandra na basenie byliśmy 2 godziny.Damian jakby mógł to jeszcze by zostal...nie chciał wcale z niego wyjść.
A skaza bialkowa u Damiana objawiła się malutkimi czerwonymi krostkami na polikach tu bardziej w położenieu skroni przy uszach.Miał trochę na głowie.Z początku myślałam że to ciemieniucha..ale niestety weszła i tam.jak zjadł mleko jak próbowałam czy ma uczulenie na nie to wywsypało go też na brzuszku i troszkę na pleckach.Rozsiało się też delikatnie na nóżki.Ale na ciele miał do pierwszego posmarowania maścią.Potem zniknęłyi juz niegdy się nie pokazały.Jak go miało wysypać to najszybciej na polikach.
na szczęście teraz zajada już Bebiko i wszystko jest w porządku.Nie muszę latać już do przychodni i prosić się o recepty.
Poza tym u nas nic ciekawego się nie dzieje.Pogoda się zepsuła:( nadal pracujemy nad dzidziusiem...ale jakoś nam nie wychodzi :(.
Pozdrawiam Ania
Całuski dla wszystkich dzieciaków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry