reklama

Październikowe skarby :)

Hello,
a nasz wąteczek coś ucichł gdzie pouciekałyście?!?!
U nas dzisiaj brzydko pada, pada i pada.. czyli siedzimy w domu.
Nicole OK ale od czasu do czas kaszle w nocy już mniej no ale jednak. CHyba wybierzemy sie na testy.. tak wrazie czego, aby być spokojnym.. .
ANIA No a co jest.. jak na złość nic nie idzie?! ja tu czekam aż będzie suwaczek odliczał tyg do porodu a tu nic! ;)
SAndra Widzę że praca pochłania Twój cały czas bo też rzadko zaglądasz..
]Magda Pewno siedzi z Nikola w piaskownicy przed domem ;D i gdzieś ma komputer ;)
RONDZIA Biedna na wyjeździe no ale jak wróci nacieszy się małym to wreszcie da oznaki zycia!! !;)
SIaba Oj Basiu Ciebie tu też malutko widuje!!! co tam u Matiego?!

Nicole coraz więcej gada! rozumie już prawie wszystko. nocnik słuzy do noszenia na głowie, ewentualnie jako taborecik do posiedzenia.. innego użytkowania z niego nie ma ;)
BUziaczki dla maluchów! :)

reklama
Witam,

Moniaa nie pisze ale zawsze sprawdzam co u Was. U nas ciągle remonty i ciągle coś do załatwienia więc z czasem krucho. A Matuś super tez bardzo dużo gada i zaczyna łączyć wyrazy "kiciuś chodź" "mama iść" super na prawdę. A poza tym czy wasze dzieciaki maja teraz taki okres przytulactwa? Matik zrobił się straszny "leloch" jak my tu mówimy, chętnie się przytula, daje buzi, popłakuje jak ja lub Marcin zostawiamy go u babaci.

Pozdrawiam
Basia

Witam,

Praca o tyle fajna, ze chodze kiedy chce, wiec ten tydzien raczej wykorzystuje na nauke, bo Rafal ma jeszcze wolne i tylko do niedzieli wlacznie.
Glownie sie wiec ucze, bo koniec roku juz za tydzien, a egzaminy juz tez zalatwiam - jeden pomyslnie zdany za mna, jeszcze 3.

Spedzamy tez czas rodzinnie, Sonia bardzo szczesliwa... no z jednym wyjatkiem - chyba ida jej zabki, bo momentami bardzo marudna, slini sie okropnie, no i wszystko wlkada do buzki.

U nas z gadaniem, narazie bez wiekszych sukcesow - w koncu udalo nam sie nauczyc ja odglosow zwierzat dzieki temu zawsze jak dzwoni rodzinka z Sycyli, to dajmy Sonie i moga sobie posluchac jak cos mowi - zaczyna od odglosow, a pozniej rozgaduje sie.

Basia, u nas raczej zaczyna sie okres proby zapanowania nad nami, bo cos ostatnio coraz gorzej z jej sluchaniem - ale nie dajemy sie. Zauwazylam jednak, ze zrobila sie bardziej placzliwa, tj. zadko plakala jak sie uderzyla, teraz coraz czesciej przybiega przytula sie i placze...

Pozdrawiam,

Moniaa...........może nic nie wychodzi bo zabardzo tego chce?? Nie wiem...mam nadzieję że niedługo pojawi się taki suwaczek:):).Chciałabym juz bo na prawde nieche dużej różnicy wieku.A jak tak dalej nasze starania pójdą .....to chyba sie niedoczekam hehe.
U Damianka wszystko ok. Też się rozgaduje ...gada już coraz wiecej....Najbardziej mnie rozbraja jak mówi do mnie ANIUUUUUU .Raz usłyszał jak tak do mnie mówi i teraz jest cały czas ANIUUUUUU hehehe szkoda że nie mozna głosu tu wstawic to byście posłuchały:)
nauczyl sie też słowa BRODA i mówil blola hehe.
To tak po krótce.dziewczyny trochę więcej życia piszcie co u was.......
Narazie:)

WITAM :laugh:

MAM JUŻ DOBRE WIEŚCI - NIKOLA NIE GORĄCZKUJE I NIE MA BIEGUNKI !
MIAŁAM OKROPNY TYDZIEŃ >:( CHOROBA MAŁEJ ZAWSZE WYTRĄCA MNIE Z RÓWNOWAGI !
ALE NA SZCZĘŚCIE CO ZŁE , JUŻ CHYBA ZA NAMI !

W RODZINIE OD STRONY ROBERTA SAME SKANDALE ! TEŚCIOWA WYDZWANIA CO 5 MINUT ,
A JA NIE MAM JUŻ NA TO WSZYSTKO SIŁY. BRAT MOJEGO MĘŻA NA MIESIĄC PRZED ŚLUBEM , RZUCIŁ NARZECZONĄ , SŁUCHAJCIE NUMER TAKI WYWINĄŁ !
WSZYSTKO JUŻ KUPIONE PRZYGOTOWANE I ZAKLEPANE DO WESELA ( HE HE - JA PIĘKNA SUKNIA ITD ;) ) , A TEN POLECIAŁ DO STANÓW DO SWOJEJ STAREJ MIŁOŚCI ( SPOTKALI SIĘ PRZYPADKIEM NA MARSZAŁKOWSKIEJ I BUCH ....)
TEŚCIOWA PŁACZE , A MY DOPINGUJEMY KONRADA BY PRZYPADKIEM NIE ZMIENIŁ JUŻ ZDANIA .
NIE PRZEPADALIŚMY ZA JEGO NARZECZONĄ "VIIIOLLĄĄ" ;) I NAPRAWDĘ SIĘ CIESZYMY ŻE KONRAD ODWOŁAŁ ŚLUB .

TAKIE HISTORIE TO TYLKO U NAS ;D :D ;) NIE WIADOMO - ŚMIAĆ SIĘ CZY PŁAKAĆ.
A TAK SIĘ SZYKOWAŁAM ,ŻE SOBIE POSZALEJĘ NA WESELU ;) :laugh: ;D :P :-[ HI HI HI

ANIU , NA WAKACJACH NA PEWNO ZAFASOLKUJESZ , RELAKS , CIEPŁO , MORZE CZARNE , SŁOŃCE ...... :D :laugh: POWODZENIA
BASIU , NIKOLA ZAWSZE BYŁA PRZYTULANKĄ I LUBIŁA DAWAĆ CAŁUSKI , ALE TYLKO NAM I NIC SIĘ JEJ NIE ZMIENIŁO ;D
SANDRA , NASZA MAŁA TEŻ UWIELBIA GADAĆ PRZEZ TELEFON :laugh:
MONIAA , MAM NADZIEJĄ ,ŻE TO PRZEJŚCIOWY KASZELEK U NICOLE .

POZDRAWIAM , MAGDA

witam
ANIU no to super że z Daminakiem OK i tyle gada!!! :)
No ja czekam na ten suwaczek!! :) No a moze faktycznie za bardzo chcecie ;) nie myśl o tym ;D
MAGDA oj biedna NIkola, oby te choróbska już sobie poszły! zdrówka dla niej.
A zdjecia śliczne a jakie długie włoski ma!!!! :))
A co do afery rodzinnej to faktycznie ciekawa hehehe :) biedna teściowa hehehehe.
A u nas dzisiaj wiatrzycho takie że szok, do tego deszcz, grad burza..w szystko na raz!
zmoczyło nas trochę ale spoko to dla zdrowia ;D Nicole sucha bo folię miała ;D
No oki uciekam bo lap zaraz padnie ;)
zajrzę wieczorkiem miłego popołudnia!

Witam,

Magda a kiedy do pracy? Coś mi się zdaje, że prócz Ani to wszystkie sobie drugiego malucha na razie odpuszczamy ;)Choc jak patrzę na brzuszki przyszłych mamusiek to coś mi się włącza :)

Pozdrawiam
Basia

reklama
WITAM !

BASIA , WRACAM POD KONIEC SIERPNIA ! Z DRUGIM DZIDZIUSIEM RZECZYWIŚCIE SIĘ WSTRZYMUJEMY , NIE WIEM CZY TO ŹLE CZY DOBRZE , PÓKI CO TAK POSTANOWILIŚMY !

ALE TRZYMAM KCIUKI ZA ANIĘ I MONIKĘ :laugh: :D PRZETRZECIE NAM SZLAKI ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry