Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No właśnie wczoraj był nasz DZIEŃ
Ja dostałam kupe cłausków od Damiana......Wczoraj byliśmy cały dzień razem.....Niania miała wolne Tulił sie i pieścił jakby wyczuł że to jakieś święto hihihi.
A jak u Was ?? Dzień MATKI był spedzony
Soni powoli przechodzi marudzenie, albo sie zaczelam pryzwyczajac. Juz widac gorna trojke, jeszcze sie nie przebila, ale dziaslo jest juz tak nabrzmiale, no i jest przeswit zabka.
Ja codziennie wieczorkiem randkuje z krolami polskimi. Naszczscie juz niedlugo :
Bry wieczór!!!!
No u nas Dzień Matki był milusi, R kupił kwiatki a mała mi je wręczyła, z taką radośćią wycałowała, puszczała buziaczki i było bardzo milutko.cały dzień była grzeczna jak nigdy!
SANDRA No u nas też wszystko kosztuje drożej, ale jakos ludzie kupują wiec się opłaca.
A my w weekend imprezowalisy, w sobote były urodziny znajomego, a w niedzielę komunia u innych znajomych, a dzisiaj cały dzień odsypialiśmy ;D
Imprezy się udały bo było duuużo dzieci także maluchy sie same sobą zajmowały do tego 2 pieski ;D
A wiecie ta impreza urodzinowa to była taka niespodzianka dla znajomego, jego żonka pozapraszała wszystkich i każda z nas coś przyrządzała aby on się nie domyślił , potem znajomy go zabrał na spacer z pieskami a wszyscy w tym czasie przyjechali hihihi. No i gdy wrócili no to my już czekalismy bardzo fajnie było a on był baardzo zadowolony!
Ania teraz widze, jaki Damian jest do Ciebie podobny - ma Twoje oczy.
Monia, moze kiedys jeszcze pomyslimy nad takim interesem na Sycyli :
W odroznieniu do Dnia Matki Sonia byla dzis przekochana, taka slodka - ciagle sie przytulala, usmiechala, namawiala do zabawy... Jakby byla taka codziennie
Magda.......ale się namęczyła z tymi fotkami.
Net mi chodziłprzy tym beznadziejnie 100 razy poprawialam bo soć było nie tak.... a to inne foto a to komunikat ...nie możnazlaleźć strony.Jeshu.
Sandra dzięki ale i tak każdy mówi że to Pawełcioo...... .
dziewczyny nie piszcie tak dużo bo nie nadązam czytać.............
Damian chory..... znowu haftuje w nocy.kaszle i glut jak taralala....byłam z nim w piątek u lekarza.. jednak zleciła leczenie domowe....
Jak on już jest chory to wszystko naraz...haftowanie kaszel i katar....a na dodatek ida mu dwie trójki dolne....
Niech to sę już skończy.
Pozdrawiam