reklama

Październikowe skarby :)

Pewnie ponad tydzien to potrwa..... no chyba że bedzie z tego coś groźniejszego...jak ZAWSZE to bywa......
Licze na to że jednak się wykuruje.
Pozdrawiam

reklama
Witam,

Ania mam nadzieje, ze nie bedzie choroba Dmiana trwala dlugo i juz pod koniec tygodnia bedzie cieszyl sie sloncem na dworze (o ile slonce nie zawiedzie, bo wierze, ze Damian wyzdrowieje)

U nas to mnie cos chwyta, w domu znow mam zimno, ale to pewnie jak wiekszosc mieszkajacych w blokach >:( Mam nadzieje, ze sie nie rozchoruje, egzaminy juz we wtorek...

Pozdrawiam,

Ja mam nadzieje że wyzdrowieje do wyjazdu.Już niedługo wasm na tydzień opuszcze.
U nas w chałupie też zimno.Damian lata w rajstopach i spoedniach dresowych.Bo inaczej zimnica.
Ja dzisiaj byłam w jankach na zakupach z moją matherką.Kupiłyśmy stół i krzesła do jej nowego dużego pokoju.
Obydwie poprawiłyśmy sobie humory......

Sandra?? a tak w ogóle to ..................GDZIE TE forumowe BABYYYYYYYYYY !!!

WItam
Dawno nie zagladałam ale małe problemy zinternetem zmieniamy sieć no i musimy czekać aż do 2 tyg aż nam podłaczą bo jakaś śmieszna promocja czy coś tam . No ale za to sąsiedzi z nad przeciwka posiadą internet to sobie "kradnę"

Przedwczoraj Nicole spadła z przewijaka ... i uderzyła głową w kaloryfer z wina R oczywiście bo chyba zapomniał ze to nie jest juz niemowlak który będzie ciuchutko lezał biedulka tylko się wystraszyła nic się nie stało poza limem koło oczka bo akurat łukiem brwiowym uderzyła w kaloryfery, ale na kaloryferach lezały jej spodenki i bluzka które zamortyzowały upadek.

Ogólnie jest wszystko oki dziecko wariuje niesamowicie :D
Wczoraj z przyjaciółmi zrobiliśmy mini-bibkę wróciliśmy o 24 mała odrazu poszła spać :D
Ostatnio u nas robi furrorę tzw KOZIOŁEK jest to taki motorek którym się jeździ ale trzeba odpychać się nóżkami naprawdę super zabawka! Nicole jest tym zachwycona, szczególnie uwielbia jeździc tym na dworzu bo tutaj prawie każde dziecko to ma hyhy. Zrobię foto to Wam pokażę ;)
W końcu pogoda się poprawiła u nas słonce znowu zawitało to będę mogła popstrykać fotki
A Damianek super na zdjeciach!
Zdrówka dla biedaczka! niech szybko wyzdrowieje!!

Witam,

te choróbska to przez tą wstrętną pogodę u nas tak wczoraj lało, że żeby zabrać Matika do domu od babci musiałam zamówic taksówkę bo na jazde wózkiem nawet kawałek na przystanek autobusowy nie było szans :(

My skończyliśmy na razie remonty a raczej fundusze nam się skończyły :) ale cóż teraz trzeba pomyśleć o wakacjach.

Pozdrawiam

WITAM :laugh:

WRÓCIŁAM DO DOMU WCZORAJ I NIESTETY Z CHORYM DZIECKIEM :(
TAKA JESTEM WŚCIEKŁA >:( ŻE GŁOWA MAŁA !!!!!!
MĄDRA KUZYNKA PRZYLAZŁA NA KOMUNIĘ Z CHORYM ROCZNYM CHŁOPCEM , SŁUCHAJCIE , FAJA DYNDAŁA MU PRAWIE PO KOLANA - NO JAK MOŻNA BYĆ TAK BEZMYŚLNYM .....
NIKOLA MIAŁA RANO GORĄCZKĘ 37,8 I KATAR . SZLAG BY TRAFIŁ .....

ANIU , DAMIAEK TAK SIĘ ZMIENIŁ ! A TE LOKI MIAŁ BOSKIE :D
MAM NADZIEJĘ , ŻE WYZDROWIEJE WAM DO WCZASÓW . PRZYPOMNIJ MI KIEDY WYLATUJECIE ? MOŻE SPOTKAMY SIĘ NA LOTNISKU ?
MY W KOŃCU ZDECYDOWALIŚMY SIĘ NA URLOP NA WYSPIE KORFU . AKURAT NA TEJ WYSPIE JESZCZE NIE BYLIŚMY WIĘC ZAWSZE TO COŚ NOWEGO ;) WYLATUJEMY 19 CZERWCA.

SANDRA , TRZYMAM KCIUKI ZA EGZAMINY !

TO TYLE NA DZIŚ
POZDRAWIAM , MAGDA

OOOO Magda...a my wylatujemy 20 czerwca.

Dzisiaj odebraliśmy paszporty.Ja musiałam robić bo stary miałam ważny do 2004 roku a paweł teraz do lipca.
Damian ma fajną fotke w paszporcie:)

A co do choroby Nikoli no rzeczywiście ktoś na komuni dał plame przychodząc z chorym dzieckiem.Teraz bidulka to odcierpii.

Damian nadal dycha choć już dzisiaj mniej.

Całuski .

reklama
witam
Oj biedna Nikola no ładnie.. przez taką bezmyślność inne dzieci cierpią :( zdrówka dla niej !!!
No prosze wakacje się szykuja... ale nie u nas w tym roku za dużo na głowie.
MAŁA zdrowa broi :) takze oki hyhy
Zdrówka dla Damianka również.
Sandra też trzymamy kciuki!
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry