reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Dziekuje za kciuki, niestety sznowny pan doktor, a raczej ja nie mialam zaszczytu odpowiadac. Wyszedl na 5 godzin na zebrania, a jak przyszedl, to stwierdzil, ze juz nie ma czasu pytac >:(

Magda i Ania zdrowka dla Nikoli i Damiana. Mam nadzieje, ze szybko z tego wyjda.

Wczoraj bylam z Sonia u fotografa - robilismy jej zdjecie do paszportu, jutro pojde zaniesc wniosek - slodko wyszla na zdjeciu.

Pozdrawiam,

reklama
WITAM !

PASMO CHORÓB CIĄGNIE SIĘ U MNIE DALEJ ..... W NOCY ZACZĘŁO MNIE BOLEĆ GARDŁO !!!!!
NIE MOGĘ NIC JEŚĆ - KOSZMARNIE MNIE PIECZE !!!

NIKOLA NA SZCZĘŚCIE NIE GORĄCZKUJE I KATAR JEST MNIEJSZY.

ANIA , TO BĘDZIEMY SIĘ WYLEGIWAĆ W TYM SAMYM CZASIE :D
A PROPOS ZDJĘCIA W PASZPORCIE TO NIKOLA WYSZŁA JAKBY MIAŁA TRZY LATKA :D ;D

SANDRA , SZKODA JUŻ BYŚ TO MIAŁA ZA SOBĄ .....

MONIAA , NICOLE ŁOŻE FAKTYCZNIE FAJNE :)

BASIU , A WY GDZIE SIĘ WYBIERACIE NA WCZASY ?

RONDZIA , A CO U CIEBIE ;) NASZA PODRÓŻNICZKO ?

POZDRAWIAM , MAGDA

Witam,

cóż nasza perspektywa wakacji następująca - pierwszy tydzień mam zamiar zrobić Matikowi stulejkę u chirurga więc dajemy sobie tydzień na miejscu lub u teściów żeby my wszytsko wyleczyć co trzeba a potem zmykamy na nasze ukochane gospodarstwo agroturystyczne. Mały się wybiega, zabieramy siodełko dla niego na rower i kask więc będziemy dużo jeździć, poza tym tam jest mnóstwo zwierzat: koniki, świnki wietnamskie, kociaki. Dla mauchów jest bezpieczny plac zabaw a dla trochę starszych kort tenisowy. No i okolica świetna bo 9 jezior na około. Takiego mamy plana :) Ale do ciepłych krajów też bym się chętnie wybrała :)

Pozdrawiam

Siaba napewno super spędzićie wakacje....A propo tych problemów chłopskich...ja ostatnio Damianowi nie mogę ściągnąć skórki i nie da się dotknąc do tego swojego wróbla.Powiedziałam o tymlekarzowi jak ostatnio byłam,Kazała namoczyć gazik w Rywanolu i i namoczyś tego siurdaska.Jutro ide do kontroli powiem jej żeby sama mu tą skórkę ściągnęła.Zobaczymy ..........
A tym czasem Magda odliczamy dni do wylotu :) Ciekawe jak nasz skarby będą sięczuć w tych klimatach:)
Sandra...jak Was tak łaskawca załatwił to może już Wam odpuści stres na egzaminie i zrobi jakąś prowizorkę z egzaminu.Nie martw się.]
Całuski!!

Moniaa Nicole rzeczywiście bardzo bardzo słodko wygląda w łóżeczku.Ale jabyśmogła to pokaż łóżeczko wcałości.Ja też powoli będęsię przymierzać dozmiany wyrka bo już z tego nasz synuś wie jak wychodzi.Także jak możesz to pokaż Wasz łoże :)
Pozdrawiam

Witam,

Ania - to nie byal zaden taki oficjalny termin egzaminu, tylko taka zerowka, na ktora poszly 3 osoby z mojego roku, 10 z zeszlego i 8 z dziennych, wiec nie licze na lepsze traktowanie...

Magda - dobrze, ze Nikola wraca do zdrowia. Mam nadzieje, ze i Tobie bedzie coraz lepiej, ze to chwilowe przeciazenie - ja tak mam z rana, dzis mialam 38 goraczki, ale pozniej juz dobrze.

Basia a gdzie takie fajne gospodarstwo? Wprawdzie te wakacje mamy jakos zaplanowane, ale tak zachwalasz, a my jedziemy dopiero we wrzesniu... Moze pomyslimy o malym wypadzie na wies 8)

Pozdrawiam,

Witam
O prosze nasze wakacjowiczki niedługo wylatują :) fajowo! :)
Nicole ma paszport już od ponad roku :D na zdjęciu też wyszła dość poważnie.. ale wtedy była jeszcze łysa ;D a teraz ma włoski hyhy.
My wakacje spędzimy u nas nad morzem mamy jakieś 10km.. wynajmniemy domek nad samym morzem i będzie oki :)
Basiu faktycznie takiego gospodarstwo agroturystyczne to super sprawa!! na pewno Mati będzie zachwycony :D
Sandra no popatrz tyle stresu i na marne, moze faktycznie zrobi Wam troszkę luzu jak pisze Ania! :)

Co do łóżeczka zaraz wrzucę całość.. to jest łóżko z Ikea i ono rośnie wraz z dzieckiem :) ogólnie jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, a co najważniejsze Nicole jest zadowolona! :)

Witam,

Aniu, Mateuszowi schodzi troche napletek tak, ze widac cewkę moczową nie wiem jak ma Damian bo czasem jest tak ciasno zrośnięty jakby ktos zawiązał niteczkę ale jak mały nie daje sobie nic zrobić to może mu się coś tam zbiera?

Sandra - gospodarstwo jest 150 km od Poznania w kierunku morza - gmina Łobrzenica to kawałek za Piłą, my tam jeździmy na wakacje albo przynajmniej na dłuższy weekend co roku od 5 lat.Prowadzą to świetni ludzie nie bazujący na tym, żeby ściągnąć jak najwięcej kasy ale żeby ludzie chętnie do nich wracali. Przy chwili pokażę wam zdjecia jak to wygląda.

Pozdrawiam

Basiu Damianowi niby schodzi ta skórka ..ale ostatnio jest koszmar.Zobacze co dzisiaj mi powie Pani Dr
Moniaa ja włąsnie oglądałam ostatnio w niedziele te łóżeczka z Ikei .Podobają mi się.Siostra moja ma takie i rzeczywiście jest bardzo praktyczne bo rośnie razem z dzieckiem..Więc prawdopodobnie i ja się skuszę na to łóżeczko.
Pozdrawiam.

Acha......a w ogóle to zbliżaja się wakacje...... kiedyś mówiłyśmy o wspólnym spotkani.......Czy myślicie że mogłoby nam się to udać??

reklama
WITAM

NO I PRZEGRALIŚMY MECZ >:( W NASZEJ KANCELARII ROBILIŚMY TELEFONICZNE ZAKŁADY ( PULA DO ZGARNIĘCIA 200 ZŁ ::) ) NIESTETY JA NAIWNIE OBSTAWIŁAM 2:0 DLA POLSKI :( ;D PO PIERWSZEJ STRACIE POSZŁAM SPAĆ !

SPOTKANIE ..... JA SIĘ PISZĘ :laugh: NAJCHĘTNIEJ NAD MORZEM 8) 8) ::)

ANIA , ROBISZ LISTĘ CO ZABRAĆ ? KURCZE JA NIE WIEM JAK JA SIĘ SPAKUJĘ 20 KILO NA OSOBĘ NA DWA TYGODNIE TO STANOWCZO ZA MAŁO !
MY ZAWSZE MAMY NADBAGAŻ , A CO DOPIERO TERAZ Z MAŁĄ :P
ZASTANAWIAM SIĘ JAK NIKOLA ZNIESIE LOT , JAK TAK JAK JEJ TATA TO PRZECHLAPANE - MÓJ MĄŻ ZAWSZE MUSI COŚ CHLAPNĄĆ ;) PRZED STARTEM ( I W CIĄGU LOTU TEŻ ;) ) BO INACZEJ PANIKA :D :laugh:

CO DO NASZEGO ZDROWIA ...... TO KIEPSKO >:( MAMY KATAR , NIKOLA NAJMNIEJSZY , ALE ZA TO KASZLE ...

JUŻ NIEDŁUGO BĘDĘ DO WAS PISAŁA WIECZORAMI LUB KRÓTKO Z PRACY ::) JAK DAJECIE SOBIE RADĘ W CIĄGU DNIA BEZ DZIECI ?
CZY MOŻNA SIĘ DO TEGO PRZYZWYCZAIĆ ? CZY TĘSKNI SIĘ I MYŚLI BEZ PRZERWY ?
MAM TAKĄ PRACĘ ,ŻE MUSZĘ SIĘ NA NIEJ SKUPIAĆ I MYŚLEĆ O SPRAWIE ,AKTACH , KLIENCIE .... WIĘC MOŻE NIE BĘDZIE MI TAK TRUDNO ?
CIĄGLE O TYM MYŚLĘ ..... BARDZO CHCĘ WRÓCIĆ NA SALĘ ROZPRAW , ALE I BARDZO CHCĘ SPĘDZAĆ CZAS Z MOIM SKARBEM , I IM BARDZIEJ ZBLIŻA SIĘ TERMIN POWROTU DO PRACY TYM BARDZIEJ MNIE COŚ ŚCISKA .

NO TO NARA ;)
MAGDA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry