Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Magda... ty jesteś bliżej poakwania.Powiedz co zabierasz Nikoli...co do samolotu...o której macie wylot??.My o 22.30....i straszne sie tym stresuje ze damian będzie spiący i da mi popalić !!
U nas jest już lepiej.Pupa prawie piękna.Kupiłam Damianowi nadstwake na kibelek i w niej pięknie siedzi.
Po mieszkani lata w galotkch.... W czoraj odniosłam pierwszy sukces DAMIAN ZROBIŁ PIERWSZY RAZ SIUSIU NA KIBELKU!!!
Stanął i zaczął pokwękiwać..poczy szybko na kibelek i po sprawie.
Dzisiaj jak narazie nie daje znaku wczesniej tylko woła SIU-SIU jak już ma mokro w gatkch.
Ale i tak sie ciesze ze woła si-siu i ze wczoraj mu sie udało.
Dzis piękna pogoda..ale jeszcze posiedze w domku niech kaszel sie oderwie do konca.Nie chcialabym zeby dychał jeszcze na wakacjach.
pozdrawiam Ania
U nas jest już lepiej.Pupa prawie piękna.Kupiłam Damianowi nadstwake na kibelek i w niej pięknie siedzi.
Po mieszkani lata w galotkch.... W czoraj odniosłam pierwszy sukces DAMIAN ZROBIŁ PIERWSZY RAZ SIUSIU NA KIBELKU!!!
Stanął i zaczął pokwękiwać..poczy szybko na kibelek i po sprawie.
Dzisiaj jak narazie nie daje znaku wczesniej tylko woła SIU-SIU jak już ma mokro w gatkch.
Ale i tak sie ciesze ze woła si-siu i ze wczoraj mu sie udało.
Dzis piękna pogoda..ale jeszcze posiedze w domku niech kaszel sie oderwie do konca.Nie chcialabym zeby dychał jeszcze na wakacjach.
pozdrawiam Ania