reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Nasze obie mamy sie wtracaly na calego..... ::)

My nie mielismy swojego mieszkania, Sonia to byla "wpadka" i tak staralismy sie cos znalezc, kredytow brac nie chcemy, a jeszcze nas nie stac na swoje.

Obecnie moja mama znalazla fajne mieszkanko i rodzice sie wyprwadzja, wiec mnie zostaje to mieszkanko, w ktorym mieszkam juz od 22 lat... Planujemy tylko sie zamienic na inne, troche wieksze, ale to za jakis czas.

Dzieki za info - wlasnie szukam ostro prezentu dla Soni na zajaczka - to chyba bedzie fajny pomysl.

Pozdrawiam,

reklama
Hej
Dziewczyny nie wytrzymałam..i pojechałam z Damianem prywatnie do lekarza.
No i co ....Niestety nadal ma zmiany w oskrzelkach.Dostał kolejny antybiotyk ZINNAT mam mu dawac Zyrtec , taka maseczke do wdychania jak ...yyyyyy astmatycy....Mucosolva.....biedny nałyka sie tych swinstw...ble......
A no i Monia dla linka do tej zabawki chetnie ja Damiankowi zakupie...oslodze mu zycie troszkę
Pa pa koncze bo ide go kłaść

Tu prosze jest zz 31zł jeszcze 15 h aukcji więc się spieszcie :)
bo reszta jest zdroższa o 50gr :D :D

http://www.allegro.pl/item97041317_aquadoodle_mata_do_malowania_epee_gratis_w_wa.html

O jej biedny DAMIANEK.. zyczę mu zdrówka
A wiecie my dzisiaj wykąpaliśmy mała a jak ja ubierałam zaczeła się trząść z zimna! Kurcze ciepło a ona sie trzęsie??
No ale dobra ubrałam ją dałam mleko a po chwili 39,5 temp Jeju nie iwem co jest.. ale może to przeziębienie?! Dałam czopka zobaczymy co bedzie jutro.. .
SANDRA o jej to macie przeżyć, a przeżyć.. ale myśle że wszystko się Wam ułoży i będzie oki!

A my kupiliśmy już Nicole prezent.. znikopis z pieczątkami :D
zaraz Wam pokażę jaki :D :D

10005366wy.jpg

Tak wygląda cały, zrobiłam pieczątki motylki i pszczółki

10005371si.jpg

To jest pszczółka na tym młoteczku jak się nim uderza to on pisczy. mała ma niezłą frajdę:D

10005385pm.jpg

To jest motylek

10005408pz.jpg

to takie cos do robienia grubszej kreski, albo rysowania zygzaczków

10005392ya.jpg

A to garnuszek z miodem on robi byle jakie kreski :D ale mała ma frajdę
Choći tak długopis jest najlepszy :D

WITAM !

KURCZE , DŁUGO SIĘ CIĄGNIE TA CHOROBA U DAMIANKA :(
NO I NICOLE GORĄCZKUJE :( MONIAA NAPISZ CO SIĘ DZIEJE !
TE CHORÓBSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A JA TRADYCYJNIE ! BIDNA ZAWSZE SIĘ ZE SPRZĄTANIEM WYROBIĆ NIE MOGĘ :P
ALE DZIŚ MĄŻ W DOMCIU TO TROCHĘ POGONIMY Z ROBOTĄ , NAWET JUŻ MEBLE OGRODOWE WYSTAWIONE NA TARASY :D

MALUCHY ! NIE CHOROWAĆ PROSZĘ !

SERDECZNOŚCI , MAGDA

Wiecie co.. pamiętacie jak 2 dni temu Nicole miała wysoką gorączke.. teraz znam przyczyne.. dziecko dzisiaj darło się jak opętane.. nie szło jej uspokoić i myślałąm, że ucho sobie wyrwie.. poszłam do szpitala na ostry dyżur okazało sie że zaczyna się infekcja ucha.. :(
Biedna tak się męczy nic nie spała dzisiaj... ale dostałyśmy antybiotyk i ma pomóc o ile go nie zwymiotuje- bo ona nigdy jeszcze nie brała antybiotyków :(

Ech, a to wszystko przez tych baranów co przyszli w niedziel ena impreze z chorymi dziećmi!! :evil:

OOOOOOOOOO jeshu biedna Nicolka..........
Ból ucha i zeba to chyba 2 najgorsze bóle......
Moja siostrzenica chorowała na uszka przy każdym wychodzącym zębie...... starszne wspomnienia z tego okresu.
trzymajcie sie dziewczyny ! mam nadzieje ze antybiotyk zostanie trafiony.
Moniaa kupilam tą mate do malowania..... fajna sprawa.
Damian wali tym mazakiem jako pętany.... i narazie schowałam bo go rozbroi...dam mu to jak bedzie troszke mądrzejszy.... bo jeszcze niebardzo wie co ma z ym zrobić.
Choroba mojego brzdąca powoli mija.....zobaczymy
Narzazie kobitki

Witajcie,

Monia, uszko - koszmar, nigdy nie lubialam zapalenia ucha. Ja rowniez mam nadzieje, ze antybiotyk bedzie trafiony i szybko wyzdrowieje.

Ania super, ze Damian zdrowieje, na swieta bedzie smigal.
My niestety nie upilism tej maty - jakos zapalony na zakupy Rafal wstrzymal sie, zawsze musi dluuuugo myslec nad zabawkami dla Soni ::)

Ja sie przed chwila wyrobilam ze sprzataniem - mieszkanko lsni czystoscia... Procz lazienki - ta czeka na Rafala.

Pozdrawiam,

WITAM !

NO TAK MI PRZYKRO ,ŻE NICOLE SIĘ ROZCHOROWAŁA TAK BOLEŚNIE  :(
BRAK SŁÓW ! LUDZIE SĄ TACY BEZMYŚLNI , NIE DBAJĄ O ZDROWIE SWOICH I CUDZYCH DZIECI .
JA RÓWNIEŻ MAM NADZIEJĘ ,ŻE BÓL SZYBKO MINIE!

KOCHANE MOJE !

SKŁADAM WAM ŻYCZENIA WESOŁYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ,
SMACZNEGO TRADYCYJNEGO JAJKA,
WYCISZENIA W GRONIE RODZINNYM
I WIOSENNEJ RADOŚCI W ŚMIGUS DYNGUS
MAGDA Z RODZINĄ

Hej dziewczynki,

I nas złapały jakies katary ale przyłączam się do życzeń Magdy , żebyśmy sie po Świetach spotkały zdrowe ze zdrowymi dziećmi.

Pozdrawiam
Basia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry