reklama

Październikowe skarby :)

WITAM !

JA NA SZCZEPIENIE ZABIERAM NIKOLĘ POD KONIEC MARCA PONIEWAŻ MUSIMY ODCZEKAĆ
6 TYGODNI OD SZCZEPIENIA PRZECIW OSPIE WIETRZNEJ.
A SZCZEPIĘ SKOJARZONĄ SZCZEPIONKĄ , W KTÓREJ JUŻ JEST HIB - NAZYWA SIĘ "INFANRIX"

OJ MI TEŻ JUŻ SIĘ CHCE WIOSNY , MAM DOŚĆ BIAŁEGO KOLORU ....

WCZORAJ ZROBIŁAM MĘŻOWI .... NO MOŻE NIE AWANTURĘ , ALE POWIEDZMY ,ŻE UDZIELIŁAM MU NAGANY . ALE CHYBA KAŻDA Z WAS BY SIĘ WKURZYŁA ....
OD DWÓCH TYGODNI JAK PRZYJEDZIE Z PRACY TO ZJE OBJAD , CHWILĘ POBAWI SIĘ Z NIUSIĄ , BĄKNIE COŚ DO MNIE , ŻE MA MASĘ ROBOTY I IDZIE NA GÓRĘ PRACOWAĆ .
ZOBACZYMY CZY Z TEJ KONSTRUKTYWNEJ KRYTYKI COŚ ZROZUMIAŁ ....
AŻ TO JAKIŚ DZIWNY GATUNEK TE CHŁOPY ..... ZAWSZE " KAWE NA ŁAWE" BO SAM SIĘ NIE DOMYŚLI , A JAK JUŻ SIĘ WYKARZE TO MYŚLI ,ŻE WSZYSTKIE ROZUMY POZJADAŁ ...

NO ! TO MI ULŻYŁO ! ;)

A CO TAM U WAS ?

reklama
Witam
Dzisiaj poszłyśmy sobie na spacerek już miałam dość kiszenia małej w domciu.. fajnie było i chyba małej nie zaszkodziło... ale mi za to bardzo zaszkodziło kicham jak nie wiem! :) ale przejdzie ciepłą kąpiel wziełam.. wysmarowałam się VICKIEM i jest oki.
A mała wiecie jak się cieszyła że wyszła na spacer!!! jeju hehehehehe.

ANIU widzę że masz opis na GG o aukcjach? Można zobaczyć linki? :) pochwal się co wystawiłaś :D

MAGDA zgadzam się z Tobą! MIałaś słuszną rację! Mojemu Robertowi od czasu do czasu też taki "kopniak" potrzebny... ;) Bo to są tylko FACECI :))) ;p

Oki buziakuje resztę idę pod kocyk :)

Witam,

Madga pierwsze zdjecie bardzo mi sie podoba, super Nikola wyszla. Widze, ze i Wam udalo sie troche na nartach poszusowac ;)
Zgadzam sie z Monia, faceci to zupelnie nie domyslni, a jak sie czasem zwroci im uwage, to wszystko jest OK

My na szczepienie idziemy w srode. Ciekawa jestem ile Sonia przybrala.

Weekend mam koszmarny - 12 godzin na uczelni.
Ruszylo mi sie w koncu z szukaniem pracy. Dzis bylam na rozmowie, praca jako opiekunka do dziewczynki, obecnie ma 3,5 miesiaca. Fajna kobieta, pozwolila mi przychodzic z Sonia, oczywiscie zdrowa i to jej corka mam sie przedewszystkim zajac, a nie moja. Narazie niestety musze czekac na odpowiedz.

Pozdrawiam,

Monia wystawiłam płaszczyk
http://www.allegro.pl/item88901470_super_plaszczyk_na_wiosenne_dni_rozmiar_86.html
już sprzedany nie spodziewałam się takiej ceny.

A u mnie z mężykiem już w porządku.
Ale musiałam to odreagować i wybrałam się do fryza.
Przeszłamcałkowitąmetamorfozę.
Ludzie na ulicy mnie nie poznają......nawet piesek moich rodziców dzisiaj na mnie burknął...jak się odezwałam to dopiero do mnie doszłapowochała i się zaczęła przymilać ;)
Pokaże Wam fotkę jutro jak będę miała chwilkę czasu.
Co tam jeszcze u mnie....wczoraj była u mnie koleżanka kóra zjechała z Włoch...nie widziałyśmy się pół roku.....ale popiłyśmy.......gośćiłyśmy się winkiem a potem szampanem....we dwie wypiłyśmy po 2 butelki..........boshe jak sie dzisiaj fatalnie czułam.....
Az dziwie sie sama sobie ze tak się obdoiłam tych bombelków.....Mało tego ja nie zabardzo lubie szapanaa....ale ten wczorajszy był wyjątkowo dobry.
Dobra spadam do łóżka o ledwie juz siedze przed kompem
Pa
Całuski
aaaaa zapomniałam dodać...Damianowi wyłażą na raz 2 trzonowe zęby....Na górze i na dole.
papa całuski 102

Ania ależ śliczny ten płaszczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeju sama bym go kupiła gdyby był większy rozmiar! :) no ale śliczny baaardzo mi się podoba :).
A ja dzisaij dostałam prezent od Roberta.. wczoraj nakrzyczałam na niego bo nie ma czasu kiedy mi naprawić telefonu wszystkim naprawia a mi nie ma kiedy! No i uznał że nie ma sensu mi go naprawiać i kupił mi nowy :D fajny Nokia 6111 rózowa :D hehe, jeszcze rózowego telefonu nie miałam, ale jest bardzo fajna.
Oki ja tez uciekam bo jestem zmęczona...
Do jutra i miłej nocki.
A i gratulacje dla Damianka !!!
A nam naraize wylazły wszystkie ząbki teraz czekamy na piątki.. ale z nimi to różnie bywa.

WITAM !

ANIA , HO HO PO DWIE BUTELKI ;)TO ŁADNIE SIĘ RZĄDZIŁYŚCIE :laugh:
CIEKAWA JESTEM JAKĄ MASZ TERAZ FRYZURKĘ ! WKLEJ SIĘ ! :laugh:

SANDRA , BIEDACZKO ZAMĘCZĄ CIĘ NA TEJ UCZELNI !
PRZYPOMNIJ MI NA KTÓRYM ROKU JESTEŚ ?
NO I TRZYMAM KCIUKI ZA PRACĘ :)
HMM JEŚLI CHODZI O SZUSOWANIE ... HE HE - BYLIŚMY Z NIKOLĄ NA GÓRCE BLISKO NASZEGO DOMU I ROBERT NIE WYTRZYMAŁ I POJECHAŁ PO NARTY , ALE ZJECHAŁ ZE TRZY RAZY - NIE MIAŁ CHĘCI I/LUB SIŁY WCHODZIĆ POD GÓRĘ .

MONIAA , COŚ W TYM JEST ,ŻE JAK SIĘ " RYKNIE" TO SŁUCH SIĘ MĘŻOWI POPAWIA I OD RAZU POTRAFI SIĘ ODNALEŹĆ ;) :laugh:

OWA PRAWIDŁOWOŚĆ POSKUTKOWAŁA RÓWNIEŻ I W MOIM DOMU :laugh:
MĄŻ MA DLA NAS ZNACZNIE WIĘCEJ CZASU :laugh:

W SOBOTĘ ZROBILIŚMY DZIECIOM KULIG ! :laugh:
BYŁO ŚWIETNIE , POGODA DOPISAŁA , DZIECIACZKI PISZCZAŁY Z RADOŚCI.
PÓŹNIEJ WSZYSCY POJECHALIŚMY DO NAS NA OBIAD .... I TAK DO 22 SIĘ GOŚCILIŚMY :laugh:

POZDRAWIAM , MAGDA

Witam,

nie wiem jak wy ale ja ostatnio w bardzo pogodnym nastroju mimo że zima na całego u nas piękne słońce juz chyba z tydzień, az sie chce wychodzić z domku.

Mati zakatarzony ale nic poza tym P. Doktor stwierdziła że nawet gardło jest czyste, więc wychodzimy na dwór i specjalnie się nie przejmujemy.

Ja w weekend poszlałam z zakupami stwierdziłam, ze na wiosnę trzeba zmienic coś w szafie i w efekcie przybyło mi kilka rzeczy :)

Pozdrawiam

A JA JUŻ TĘSKNIĘ ZA WIOSNĄ I MAM NADZIEJĘ ,ŻE NIEBAWEM PORZUCIMY GRUBE PŁASZCZE A BĘDZIEMY SIĘ CIESZYĆ SŁONECZNYM CIEPEŁKIEM .

ZAPOMNIAŁAM WAM WCZORAJ NAPISAĆ , ŻE JUTRO MAM WYCHODNE :D
SŁUCHAJCIE , IDĘ Z KOLEŻANKAMI NA " ROZBIERANYCH CHŁOPÓW " ;) IMPREZA POD TYTUŁEM " FACET TO ŚWINIA " :laugh: TO WSZYSTKO OCZYWIŚCIE Z OKAZJI DNIA KOBIET.
NIGDY NIE BYŁAM NA " CZYMŚ " TAKIM , ALE JESTEM NIEZMIERNIE CIEKAWA JAK SIĘ ZACHOWUJĄ KOBIETY NA TEGO TYPU IMPREZACH :laugh:

OCZYWIŚCIE ZDAM WAM RELACJĘ ;) ;D ;D

BASIU , W KOŃCU SIĘ ODEZWAŁAŚ :laugh: OJ JA TEŻ MAM OCHOTĘ NA ZAKUP NOWYCH SZMATEK :D MOŻE W PRZYSZŁYM TYGODNIU UDA MI SIĘ WYRWAĆ TO I JA POSZALEJĘ :laugh:

POZDRAWIAM, MAGDA

reklama
Hello hello
jestem i ja.
Oczywiscie ze sledzilam caly czas Wasze niusy ale oststanio mamy troche dodatkowej roboty
i sleczalam po nocach w chalupie a w dzien w robocie - wszyscy byli w delegacji a ja walczylam
w samotnosci.
U nas nic nowego. Byslimy teraz u rodzicow od piatku do poniedzialku i wiecie co?
strasznie duze juz mamy te dzieci... Tak jak na codzien jestem w pracy i jestem tylko popoludniami
w domu to chyba nie zdazam zauwazac jak synek rosnie. Juz calkiem chyba wie o co chodzi na swiecie
a jak piszczal "CIIIIITAAAAA" i w koncu zajazylam ze chodzi o krecika to juz calkiem bylam zaskoczona.

i co jest jeszcze bardziej pocieszajace mimo ze na codzien jest z nianka i chyba nawet wiecej niz ze mna
to mimo wszystko synus za mamusia jak w ogien, fajowo co?

Ciekawa jestem co Basia nakupila.. J juz dawno nie lazilam po szmatki... moze nam wklei zdjecia w nowych kreacjach??

Pozdrowionka!
Madzia - zdjecia Nikolki super, podobnie jak tygryska..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry