reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Ania, z 4 zrozumialam, ale przyznam, ze poczatkowo myslalam, ze chodzi o ilosc chorob...

Z nasza choroba jest naprawde zagada. Zaczelam chorowac w drugim tygodniu pobytu na Sycyli. Wszyscy mysleli, ze to moja astma sie odezwala, bo mialam goraczke, ciezko oddychalam i okropnie kaszlalam... Poszlam tam do lekarza, dostalam jakis lek... Goraczka ucichla, a kaszlenie sie zmiejszylo.
Obecnie to samo maja moja siostra, siostrzeniec i Sonia z tego wychodzi. Nie pomagaja antybiotyki, syropki prawoslazowe, domowe sposoby, inhalacje. W najlepszym przypadku zmniejsza sie... Do mnie wlasnie wraca, a Sonia naszczescie wychodzi z tego, siostra okropnie sie dusi.... A lekarze nie wiedza co to
Jutro ide do mojego alergologa, moze on cos mondrego powie.

Pozdrawiam,

reklama
Witam,

Ania zastanów się ile razy Damian miała zapalenie oskrzeli, jęli się powtarzają pogadaj z pediatrą o alergologu może to uczulenie.

A teraz będzie coraz gorzej bo noce zimne a w dzien gorąco.

Pzdr.
Basia

Witam
Widzę że choróbska się zaczynają.. więc życze wszystkim maluchom zdrowia!!!

My właśnie się wyleczyliśmy.. Robert pozarażał nas grypą.. NIcole miała chore ucho, a ja anginę.
Dzisaij Nicole poszła do żłobka po tygodniowej przerwie.. myślałam że będzie problem.. że będzie płakać. a tu niespodzianka! Dziecko szczęśliwe że wreszcie wychodzi z domu i odrywa sie od matki :D Na pewno się cieszy w końcu cały tydzień musiałyśy się znosić hehe.
Pogoda mnie dobija już nie wiem w co się ubrać.
ZDjęcia śliczne! :)
Oki zmykam zdrówka!

No byliśmy dzisiaj u lekarza.W oskrzelkach nic nie słychać......dostaliśmy Bactrim.
Dzisiaj na noc go wysmarowała.....wygrzał się troszke.dzisiaj też go wysmaruje pulmexem.Zobaczymy mam nadzieje ze pomoże.
Ania

Ania wszystko możliwe że to 5 idą!
Nicole miała to ucho teraz chore i to od zęba! :) idą jej na raz 3 piatki, bo jedna już się przebiła. Dziąsła ma tak napuchnięte że w ogóle nie daje mi dotknąć.. czasem jak coś je to płacze bo tak mocno ja bolą.

WITAM !

BARDZO MI PRZYKRO ,ŻE DZIECIACZKI CHORUJĄ :( TRZYMAJCIE SIĘ DZIELNIE !

MOJA CÓRKA ODPUKAĆ ZDROWA !

ZASTANAWIAMY SIĘ CZY NIE WYPRAWIĆ URODZIN NIKOLI WCZEŚNIEJ.
PROGNOZY POGODY WE WRZEŚNIU ZAPOWIADAJĄ SIĘ CAŁKIEM PRZYJEMNIE .
MYŚLIMY O TYM Z PEŁNĄ PREMEDYTACJĄ ;D ŁADANA POGODA , ZNACZY IMPREZA W OGRODZIE ;)
BĘDZIE 9 DZIECIAKÓW , WIĘC SAME ROZUMIECIE DLACZEGO W OGRODZIE ;D ;)
MAM NADZIEJĘ ,ŻE WSZYSTKO UŁOŻY SIĘ PO NASZEJ MYŚLI.

MUSZĘ KOŃCZYĆ , ZA CHWILĘ MAM SPOTKANIE .

POZDRAWIAM , MAGDA

Witam,

Nad urodzinami pomalu sie zaczynam zastanawiac i mysle nad mala imprezka dla rodzinki i nad mala dla kolegow Soni, niebardzo moge to polaczyc, bo jakos nie widze mojej rodziny + mamy, ktore znam z piaskownicy... Dzieciaczkow nie bedzie duzo, bo zaledwie 4 z Sonia, wic spokojnie moge to urzadzic w domu.

Sonia juz zdrowa, praktycznie zero kaszlu. Mnie bierze jak leze... W chwilach spoczynku, gdy ogladam film, ide spac po ok 30 min zaczyna mnie dusic i kaszlec. Dostalalm narazie skierowanie na badanie krwi i moczu, czy nie ma jakis zmian, przeciwcial czy czegos niepokojacego.

Ania jak Damian? Mam nadzieje, ze lepiej i to jak Monia pisze 5 ida, a chorba sie nie rozwija.

Pozdrawiam,

Hello
Damian nadal kaszle i nadal ma katar.Katar jakby mniejszy ale jeszcze jest.
Byłam z nim dzisiaj na dworzu .....chwile ale była taka piękna pogoda................a w domu zimnica....

Rondzia a co Ciebie??JAk tam rozłąka?

Witam witam
No właśnie niedługo nasze maluszki skończą już 2 latka! ależ to szybciutko zleciało :))
Sandra dobrze że Sonia zdrowa :) teraz musisz czekać na wyniki oby syzbko znaleźli przyczyne i szybko Ci przeszło! :)
Ania ech, biedny Damianek ale może nic mu nie będzie. A na dwór może i dobrze że z nim wyszłasz siedzenie w domu raczej nie służy naszym dzieciom :).
No właśnie co tam u Rondzi??
Magda zaganiana! :) ale fajną imprezkę chcecie zrobić :)
Pozdrawiam

reklama
Witam,

to i my dołączamy do zasmarkanej gromadki. Matuś ma katar i narty az po brodę ale na razie nic poza tym. To ta cholerna pogoda raz ciepł raz zimno.

Pzdr.
Basia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry