reklama

Październikowe skarby :)

No niestety pogody dają znać o sobie.Raz upał raz zimnica.
A mnie ogarnęła bezsenność.Nie wiem co mam ze sobą zrobić.
Siedze na necie i szperam:)a wam się pewnie śnią kolorowe sny:)
Rondzie czyżbyś zaniemogła z tęsknoty.Daj znać.Jak Michaś...zdrowy??
A jak tam dziewczyny??

reklama
Czesc, jestesmy jestesmy.
Mamy teraz tatusia wiec wylaczeni jestesmy ze swiata. 7 tygodni minelo jak z bicza strzelil.
Przyjechal tatus i mamusia tymczasowo ma wolne bo tatus jest najlepszy. w rezultacie nie wiem jak dlugo bede dziecko do pionu przywracac..
Poza tym u nas same zmiany, nianka nam wyjezdza wiec od poniedzialku bedzie nowa.
zobaczymy ajk maly to przezyje. Poza tym tydzien temu mial zapalalenie jamy ustnej i 40 stopni ale juz poza nami.

Pozdrawiam, odezwe sie jak bede luzniejsza.

Pozdrawiam wszystkie babki i maluchy.
Trzymka

łooo Matkooo ! To Już Wiem Dlaczego Nie Miałam Wczoraj Dostępu
Do Forum .
No Zobaczymy Jak Szybko Się Przyzwyczaimy .
Dziewczynki Jak Zobaczycie Jakieś Fajorskie Nowości Lub Istotne Zmiany Na Forum To Napiszcie Kochane , Bo Ja Słabo Z Czasem Stoję.

Pozdrawiam , Magda

Żeby dostać emotikonki, podkreslenia itp. trzeba wejść w edycje opcji i na samym dole będzie Pozostałe opcje i Interfejs edytora postów. Zaznaczcie zaawansowany edytor i powinno byc ok

Kurde jakoś mi tu dziwnie czuję się jakoś nie swojo na tym nowym BB.Wolałam starą wersję.
U nas wszystko ok.Damian się już wykurował a jak u Was?? Zdrowi??

Kurde jakoś mi tu dziwnie czuję się jakoś nie swojo na tym nowym BB.Wolałam starą wersję.
U nas wszystko ok.Damian się już wykurował a jak u Was?? Zdrowi??

Witam,Jakos nie lezy mi ten nowy wyglad... Najpierw przez 3 dni nie moge sie zalogowac, pozniej znow nie dziala, bo zdjecia przenosza... A teraz jakos ciezko mi sie polapac...U nas obecnie jest dobrze. W koncu wszyscy zdrowi, ja po badaniach i jak narazie nic poprocz podwyzszonego OB nie wykazuje...Zapisalam Sonie do szkoly muzycznej Yamaha. Fajne zajecia, raz w tygodniu, Sonia ma okazje do "zorganizowanej" zabawy z innymi dziecmi... Traktuje, to troche jak wstep do przedszkola, gdzie jeszcze moze byc ze mna, a nie calkiem sama...Pozdrawiam,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry