reklama

Październikowe skarby :)

Magda odlicznie już zaczęte...........??
POWODZENIA.
Wszystko będzie dobrze!!!

A my remontujemy i zmieniamy mebelki u Damiana.
Dzisiaj przywiozłam z Ikei szafe i komodę .Czekam teraz jeszcze na łóżko.Bo jak narazie nie ma w Jankach ani na Targówku.
jak chcecie zobaczyc to są one na stronie Ikea nazywają się MAMMUT.Pozdrawiam iżycze miłej nocki

reklama
Witam
U nas już lepiej..
Mała zaczeła się dobrze wypróżniać bez płaczu i bólu.. znajomy lekarz polecił mi kupić Movicol on reguluje prace jelit.
No ale okazało się że takie ekscezy to nic nowego u maluchów.. także może każdego maluszka spotkać.
Basiu fajnie że wróciłaś :)
Rondzia Zdjęcia super! :)
ANia Mebelki Mamut są super :) też im się przyglądałam :)
Madzia no to niedługo do pracy..
A Nicole od poniedziałku do żlobka :)

Witam
Nicole juz ok wciaz ma scisla diete ale juz nie placze i spokojnie sie wyproznia.
Od wczoraj chodzi do zlobka :D oczywiscie jak ja oddaje to placze.. ale po moim wyjsciu juz jest OK.
Musimy dzwonic tam kilka razy podczas jej pobytu i pytac jak tam. R dzisiaj zadzwonil jak jechalam do domu no i idzisiaj plakala dluzej niz wczoraj ale juz bylo ok.
Mysle ze tak tydzien dwa i jest oki
A co tam u Was dziewczyny??

WITAM !
U MNIE TEŻ OK.
NIKOLA JUŻ JEŹDZI RANO DO MOJEJ MAMY .
JESTEM ZADOWOLONA PONIEWAŻ MAŁA BARDZO DOBRZE ZNOSI ROZŁĄKĘ ZE MNĄ.
PRZYZWYCZAJAM JĄ DO TEGO POWOLI . WYDŁUŻAM MOJĄ NIEOBECNOŚĆ O GODZINĘ DZIENNIE.
MAMA ŚMIEJE SIĘ Z NAS BO I JA I ROBERT DZWONIMY DO NIEJ CO I RAZ .
NIUNIA NIECHĘTNIE MNIE WYPUSZCZA OD BABCI , TROCHĘ POPŁAKUJE , ALE SZYBKO SMUTASY MIJAJĄ . BABCIA MIŁO ORGANIZUJE JEJ CZAS .
MOJA MAMA MIESZKA W BLOKU , A CO ZA TYM IDZIE JEST ŁADNY PLAC ZABAW , DUŻO DZIECI ...
NIKOLI TO PASUJE :laugh: , MOJA MAMA PRZESZCZĘŚLIWA :laugh:
TYLKO JA NIE WIEM CO POCZĄĆ BEZ NIEJ W DOMU ;)
CHODZĘ SPRZĄTAM , PRASUJĘ , GOTUJĘ , POSKUBIĘ W OGRODZIE ..... O BOŻE A JAKA CISZA !
JA NIE WIEM ,JAK JA MOGŁAM ŻYĆ BEZ NIEJ TYLE LAT ::)

POZDRAWIAM , MAGDA

Moniaa ciesze się że już lepiej.
Madzia..........dziwnie tak bez skarbeczka w domu........JA tez nie wiem jak mogłam żyć bez Damianka kiedyś .........NUDY......

U nas też oki.Pokoik Daminka skończony.Zmieniliśmy tez łóżeczko na łózko.Jaja były wczoraj przy nocnym spaniu.Bo zawsze go wkładałam do łóżeczka zamykałam pokoik i szedł ładniu lulu.A tu nie ma żadnych barierek i ograniczeń można hulać do woli.I tak się znim ganiałam.....co go położyłam to ten na nogi i rura do tatusia do pokoju:):) kilka rundek do łóżka i na nowo powtórka......kilka razy aż w końcu usnął i przespał PIĘKNIE całą nockę.Dopiero rano przydreptał do mnie do pokoju.
Popołudniowa drzemka była już troche lepsza....tylko trzy razy zaganiałam go do łóżka i usnął.........Czuje się jak rok temu jak go uczyłam samodzielnego zasypiania hehehe............
Mam nadzieje ze szybko sie przywyknie do nowego pokoiku.Pokaze wam fotki.Tylkomuszą mi przywieżć koma z naprawy bo tam mam fotosy.
Całuski

Witam,

My w koncu w Polsce i w koncu chlodniej ::)

Upaly nawet szlo wytrzymac, ale w domu bylo koszmarnie, temperatura nie schodzila ponizej 36 - w nocy cieplej o dziwlo. Sonia tak sie pociala, ze przez pierwsze dwie noce myslalam, ze pieluche przesikuje, bo taki materac byl mokry....

Catania bardzo brudne miasto, ale milo wspominam pobyt tam. Sonia uwielbiala kapiele w morzu, place zabaw, dzieci i fontanelki, ktore byly na kazdnym kroku, a w nich woda zdatna do picia.
Najbardziej to chyba jednak pdobaly jej sie motory - a w szczegolnosci jaznda na nich ;D

A lot samolotem - w jedna strone cala przespala, a druga przechichrala... Super.

Zdjecia postaram sie wkleic pod koniec tygodnia.

Magda - dobrze, ze rozlaki wygladaja dobrze i Nikola swietnie sie bawi, a nie placze za Toba.
Monia - mam nadzieje, ze Nicole juz nie na dieci i brzuszek OK
Ania - przygoda ze zniknieciem.... Zgroza

Pozdrawiam,

Witam witam
U nas żłobek juz jesrt super!!! mała chodzi już z chęcią:D ale dzisiaj siedzi w domu bo w nocy miała 39,5. A dzisaij rano juz 39,8temp.. . Zaraziła się od Roberta on wymiotuje mi tutj flegmą :( no cóż.. okres grypowy.
Dzisiaj płacze że chce do dzieci.. a ja jej nigdzie nie puszczam, wieczorkiem idziemy do lekarza.
A tak wszystko w porządeczku!
POZDRAWIAM

reklama
WITAJCIE !

U MNIE WSZYSTKO W PORZĄDKU , CHOĆ TĘSKNIĘ ZA NIKOLĄ BARDZO !!! CO I RAZ ZERKAM NA JEJ ZDJĘCIA , KTÓRYMI SIĘ OBSTAWIŁAM W KANCELARII.
W PRACY WŁAŚCIWIE Z MIEJSCA WESZŁAM NA PEŁNE OBROTY (TAK TO JEST KIEDY SZEFEM JEST MĄŻ ;) ;D ) , ALE STARAM SIĘ TAK WYROBIĆ , ABY NIE PRZYNOSIĆ PAPIERÓW DO DOMU, JEDNAK WIEM ,ŻE NIESTETY NIE ZAWSZE TAK BĘDZIE.

NIKOLA JEST W ŚWIETNEJ FORMIE ! Z CHĘCIĄ RANO JEDZIE DO BABCI :laugh: W PIĄTEK NIE CHCIAŁA Z NAMI JECHAĆ DO DOMU !!!!!!!! PONIEWAŻ BYŁO DUŻO DZIECI NA PLACU ZABAW :laugh:
BABCIA ZAUWAŻYŁA ,ŻE NIKOLA WYRABIA SIĘ TEŻ SPOŁECZNIE ;) POTRAFI PODZIELIĆ SIĘ ZARÓWNO JEDZENIEM JAK I ZABAWKĄ . JEST TO PÓKI CO WYJĄTKOWE ZACHOWANIE , ALE ZAWSZE COŚ.
TO TYLE Z NOWOŚCI .
A CO U WAS ?

BASIU ZDJĘCIA FANTASTYCZNE ! MARCIN NIE WYPRZE SIĘ SYNKA :laugh: A JAK TOBIE WŁOSKI ODROSŁY ! :) SUPER !

SANDRA , Z UPAŁÓW PRZYLECIAŁAŚ DO CHŁODU , ALE MI ZAMIANA CO ? ;D
PEWNIE JUŻ TĘSKNIŁAŚ ZA DOMEM ?
WKLEJAJ ZDJCIA !!
WŁOCHY KOJARZĄ MI SIĘ NIESTETY GŁÓWNIE Z BRUDEM , TO PRZYKRE BO TO PIĘKNY KRAJ.

MONIAA , I CO Z NICOLE ? CHOLERA ZNOWU SIĘ CHOROBY ZACZYNAJĄ >:(

ANIA , A TY GDZIE SIĘ PODZIEWASZ ?

RONDZIA , NASZA SŁOMIANA WDOWO ! JAK SIĘ MASZ ?

ACHA ! IDZIEMY DZISIAJ DO CYRKU , NIKOLA OD WCZORAJ PRZEBIERA NOGAMI Z RADOŚCI !

POZDRAWIAM WAS KOCHANE .
MAGDA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry