reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Magdawos no nie widać bo niej aby chora była :) czyli jest zdrowa :D
sandros Śliczne foto w podpisie :) A co do włosków dobrze żę SONIA coś ma bo moja to łysa i troszke meszku którego prawie nie widać :)

My już po spacerku szybko rano wyskoczyłyśmy aby w ten upał nie siedzieć na dworze. Mała nie lubi aż takiego skwaru.. .

reklama
WITAJCIE !!!
SANDROS AAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLEEEEEEEEEEEEEE SUPEROWE ZDJĘCIE!!!!!
JA NIE MAM TAK NISKO LUSTRA BO ZROBIŁABYM TAKIE SAMO. STRASZNIE MI SIĘ PODOBA , NAPATRZEĆ SIĘ NIE MOGĘ.
CO DO WŁOSKÓW , A KONKRETNIE GRZYWKI TO MIAŁAM TEN SAM PROBLEM , JEDNAK NIE MOGŁAM JUŻ DŁUŻEJ CZEKAĆ I NIKOLA MA OBCIĘTĄ GRZYWKĘ - CIEKAWE CZY Z ROZUMKIEM :laugh: , ALE GAMONIEM NIE MA W KOGO BYĆ WIĘC MOŻE NIE ;)
DZIŚ JESTEM RADOSNA JAK SKOWRONEK , MOJA CÓRCIA RÓWNIEŻ .
KATAREK POWOLI SIĘ WYCOFUJE WIĘC OBIE MAMY POWODY.
JAK TATA PRZYJEDZIE Z PRACY TO JEDZIEMY NA ZAKUPY :laugh:
POZDRAWIAM
MAGDA

Hej dziewczyny
mam do Was pytanko, wprawdzie moja córcia jest od dwa miesiące młodsza od Waszych pociech ale napiszcie jak często i jak długo śpią Wasze dzieci w ciągu dnia? Moja czasami śpi tylko raz i nie wiem kogo bardziej to męczy - mnie czy ją :)
Pozdrawiamy

No cóż maluchy są różne moja mała śpi 2 razy dziennie, ale miała jakieś 2-3 miesiące temu taki etap że spała raz albo wcale cały dzień. Wiem że to męczące.. no ale widocznie tak jej pasuje.

Dzieki, mnie tez sie zdjecie strasznie podoba, mam je jako tapete ;)

Magdawos zdjecie jest zrobione na wakacjach, w pokoju, ktorym mieszkalismy byla taka szafa - ja w domu mam duze lustro, ale wisi na pewnej wysokosci, dopiero na wakacjach Sonia miala okazje poznac dokladnie siebie  ;)

Co do spania, to niezmiennie od paru miesiecy spi mi srednio co 2 - 3 godziny. Choc ostatnio jest dluzsz przerwa przed polodniem i wieczorem.

Mi ostatno Damian śpi raz dzienni ale pada trupem o 19.30.
A co do lustra to.....ja mam szafe od podłogi do sufitu i jedna częśc to lustro .... cały czas chodze i wycieram ślady po palcach i po buziakach jakie damian sobie daje.Ale to syzyfowa praca :)
Pozdrawiam

U nas to samo z tą szafą hyhy też mam takie olbrzymie lustro i mała ciągle przy nim siedzi gada sobie do tej drugiej dzidzi to chyba coś znaczy :p

WITAM !!!!
WIECIE CO ??? SUPER SĄ TE NASZE PAŹDZIERNIKOWE SKARBY !!!!
JAKIE FAJNE MINKI ROBI DO SIEBIE DAMIAN :D
JA NIE MAM TAK DUŻEGO LUSTRA , ALE JEŚLI CHODZI O ŚLADY PALUSZKÓW TO MAM TO SAMO NA DRZWIACH TARASOWYCH.

BYLIŚMY DZIŚ Z NIKOLĄ U PEDIATRY ,BO JUŻ NIEPOKOIŁ MNIE TEN PRZEDŁUŻAJĄCY SIĘ KATAR , NA SZCZĘŚCIE NIC ZŁEGO SIĘ NIE DZIEJE DO LEKÓW , KTÓRE PODAWAŁAM MAM DOŁĄCZYĆ FLEGAMINĘ.

ODNOŚNIE SNU TO NIKOLA JEST ŚPIOCHEM - PRZESYPIA CAŁĄ NOC , BUDZI SIĘ OK.7.
A W DZIEŃ ŚPI OD ~~ 9 DO 11,30 I PÓŹNIEJ OD~~ 14 DO 16,30.

NIKOLI WYSZŁY WCZORAJ 2 DOLNE DWÓJKI ;D RAZEM MA JUŻ 6 ZĄBKÓW :laugh:
POZDRAWIAM
MAGDA

reklama
Do góry