reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Witam
No widzę że maluchy nam rosną ! :)
Moja nie lubi chodzić za rączkę, ona woli sama przy kanapie czy stole :)
ANKAG no to widzę że jakieś zmiany! Ja u siebie również zauważyłam że mała lepiej śpi.. ale ja wiem czemu.
Po pierwsze zaczeła sama się męczyć raczkować/chodzić
A po drugie w końcu zrobiło się chłodniej! :) a moja mała nie znosi gorąca.
Także cieszę sie po części że będzie chłodniej, ale zimy też nie lubię... natomiast u mnie nie ma w zimę śniegu ewentualnie w skrajnych przypadkach jeden dzień a tak nie tutaj raczej jesienna pogoda to zima :)
Buziaczki dla skarbow! :)
SIABA czekamy na foteczki!

reklama
OJ ROSNĄ , ROSNĄ .
POMYŚLCIE JAK TO SZYBKO ZLECIAŁO , PRZECIEŻ NIEBAWEM NASZE DZIECI BĘDĄ MIAŁY ROK :) A PROPOS ROCZKU - JAK ZAMIERZACIE SPĘDZIĆ TEN UROCZYSTY DZIEŃ?
WIEM , ŻE NA ŚLĄSKU ZAMAWIA SIĘ MSZĘ W KOŚCIELE I JEST TAK JAK NA CHRZCINACH.
NA MAZOWSZU NIE MA TAKIEGO ZWYCZAJU , NIKOLA BĘDZIE MIAŁA DUŻY TORT , NA PEWNO PIĘKNIE UDEKORUJEMY DOM I ZAPROSIMY RODZINĘ I PRZYJACIÓŁ.

ALE JA WAM TU PISZĘ O ROCZKU , A NIE CHWALĘ SIĘ , ŻE NASZA NIUŚKA CHODZI I TO CAŁKIEM DOBRZE , ŚMIESZNIE ZAKRĘCA - TAK OBRACA SIĘ NA JEDNEJ NODZE :D
ZARAZ WYŚLĘ WAM ZDJĘCIA TYLKO JE ZMNIEJSZĘ

pict08546nl.png

pict08695ux.png

Magadwos gratulacje dla Nikoli....super!!
A co do roczku to ja zastanawia się czy nie wynająć lokalu.U nas jest taki "Świat zabaw FANTAZJA " ....tam są zjeżdżalnie, baseny z kulkami ...przeróżne zabawki i jest wyznaczone miejsce gdzie organizuje się właśnie urodzinki dla dzieci....
MYślę co by tam nie zrobić...wszystko będzie zależało od ceny.... noi i liczby zaproszonych gości.... ale tych raczej brakowac nie będzie:).
Damian jest najmłodszy w rodzinie u mnie i u mojego Pawła , także jest pupilkiem WSZYSTKICH.
Pozdrawiam

Witam,

Fajne fotki, wlasnie zdalam sobie sprawe, ze nie zrobilam zadnej Soni, jeszcze nie jest uwiecznione jak chodzi... Musze to jutro nadrobic. Dzis mi juz padla - poszlam popolodniu do parku ja uspac, ale jak zobaczyla plac zabaw, to mimo szelek wstala - niebylo mowy o spaniu.

U nas spanie okropne. Sonia od zawsze, w kazda pogode jest praktycznie caly dzien na dworze i to nie pomaga. Ida jej zabki to raz. Dwa, ze po wakacjach lozko jej sie zrobilo male. Nad jeziorem spala w normalnym lozku i teraz sie ciagle obija. Planujemy na roczek jej kupic lozko, moze w tedy klopoty sie skoncza.

A co do roczku. To wlasnie mieszkam na Slasku, wiec msza bedzie. Tort ogomniasty, z swieczka. Sonia nauczyla sie ostatio dmuchac, mam nadzieje, ze zdmuchnie :p Przyjecie raczej w domu, rodzinke mam porozjezdana, wiec zaduzo ludzi nie bedzie, raczej kameralna imprezka.

Pozdrawiam,

Witam i dolączam do Was z moim Michasiem.
Michas urodzil sie 11 pazdziernika wiec dzisiaj ma 11 miesiecy i 1 dzien.
Ma 12 zabkow (ostatnie 4 przezylismy fatalnie) na czworaka chodzi od 3 tygodni
za to jak sie go trzyma za raczki to popiernicza ze nadazyc nie mozna.
A przy meblach tez sobie spaceruje...
i W ogole jest kochany...
Milo mi bedzie z Wami poforumowac
Pozdrawiamy

Witam nową mamę i nowego październikowego skarba Michałka.
Michałek będzie najstarszym z dzieciaczków w tym wątku...i ma najwięcej zębów.
HI hi.....Rondzia zaglądaj tu często i wpisuj się.
Zapraszam i pozdrawiam

Witam

cześć Rondzia - miło powitac nową mamę z rówieśnikiem

A propo roczku - my też planujemy domową imprezkę tak mi się trochę wydaję że Mati jest za mały żeby mu organizować zabawę jak Anka planuje, że nie skorzysta z tego tak jak na przykład za rok jak będzie sprawniejszy fizycznie tym bardziej że Mati jeszcze sam nie chodzi.  Aczkolwiek bez tortu się nie obędzie :) a do tego w planach jest huśtawka domowa żeby zimą jak nie można chodzić na plac zabaw było co robić.

Magdawos - gratulacje dla Nikolki - zuch dziewczynka :)

Siaba no właśnie Damian też nie skorzysta jeszcze z uroków Fantazji....ze zjeźdzalni itd...ale za to dzieciaki które przyjdą mieliby dużo frajdy....
Ale raczej też zrobimy w domku
A propo huśtawki Damian wprost uwielbia się huśtać, też chcieliśmy kupić huśtawkę ...ale u nas nie ma jak przyczepić do drzwi ...ponieważ mamy drzwi harmonijkowe które są na szynach....a huśtawka któa stoi na nogach...hm....nie miałabym jej gdzie postawić. W prawdzie mamy 3 pokoje...ale tak naprawde to nie ma na nią miejsca....
Pozdrawiam

reklama
Witam!
O widzę że mamy nową mame!!! Serdecznie witamy i zapraszamy częściej!!!
CO do roczku my też robimy kameralną impreze taką domową rodzice i kilkoro znajomych no góra 15-20 osób. Robię w domciu bo mi się to wszystko pomieści :D
HUśtawkę też mamy dostaliśmy od chrzestnego jak byliśmy w Polsce, w październiku do nas przyjedzie i będzie zamontowana w wejściu do salonu a że to duuże wejście to nikomu nie będzie przeszkadzać :D. Mała ją uwielbiała całe dnie potrafiła sie w niej bujać w ogrodzie u moich rodziców! :)
Magdawos Brawo dla Nikoli!!! Super maszeruje! :)))

Do góry