Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rondzia - Misiek baardzo się zmienił ale ani twey ani teraz nie bardzo do mamy podobny ( sorka heheheh)
U nas w rodzinie dziś wielka chwila - o 10 rano urodziła moja szwagierka - córeczkę Martę z waga 3880 kg jutro jadę ją zobaczyć. Jak mi szwagier zadzwonił że mała już jest to aż mi sie łezka zakręciła bo mi się wszytsko sprzed roku przypomniało. Echh .....
Monika....na pierwszym foto jest do siebie podbny a na pozostałych niebradzo....a czy jest tatusiowy czy mamusiowy to nie wiem....jak nie wiedziałam
Basiu... wiem co czujesz....bo jak się rodziły dzieci koleżanek to tez zawsze ryczałam.Taki już ze mnie wrażliwiec
Witam
MONIKA Super foteczki jakie te nasze maleństwa słodziutkie takie maluteńkie wtedy nie było wiadomo że dziecko w domu spało/jadło etc a teraz hihi ale fajnie
A ja wrzucę z dzisiejszego spacerku
Wszystkiego najlepszego dla Michsia.
Zdjecia jak zawsze sliczne. Faktycznie jedne dzieciaczki sie zmieniaja inne nie. Sonia chyba potwierdza regule, ze dziewczynki raczej sie nie zmieniaja.
Basia, milo Cie w koncu zobaczyc. Nigdy bym nie powiedziala, ze na slubie i przy lustrze to ta sama osoba
To w koncu i ja znalazlam chwilke i wklejam zdjecia:
SANRA No foteczki super!!! Już wszystkie mamuśki pokazały swoje malutkie skarby?
ANIA Mi również bardzo się podoba NIcole w niebieskim wkońcu to nie jest tylko kolor dla chłopców
U nas dzisaij chłodno i deszczowo.. śpiochy śpią a ja mam chwilkę dla siebie.
A wiecie dzisiaj zrobiłam przemeblowanie u Nicole w pokoju i nawet mi się podoba