reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Witam,

Rondzia - Misiek baardzo się zmienił ale ani twey ani teraz nie bardzo do mamy podobny ( sorka heheheh)

U nas w rodzinie dziś wielka chwila - o 10 rano urodziła moja szwagierka - córeczkę Martę z waga 3880 kg jutro jadę ją zobaczyć. Jak mi szwagier zadzwonił że mała już jest to aż mi sie łezka zakręciła bo mi się wszytsko sprzed roku przypomniało. Echh .....

Pozdrawiam

Monika....na pierwszym foto jest do siebie podbny a na pozostałych niebradzo....a czy jest tatusiowy czy mamusiowy to nie wiem....jak nie wiedziałam:)
Basiu... wiem co czujesz....bo jak się rodziły dzieci koleżanek to tez zawsze ryczałam:).Taki już ze mnie wrażliwiec:)

Witam
MONIKA Super foteczki jakie te nasze maleństwa słodziutkie takie maluteńkie :) wtedy nie było wiadomo że dziecko w domu spało/jadło etc :) a teraz hihi ale fajnie
A ja wrzucę z dzisiejszego spacerku :P

s0ai.jpg

sa7qr.jpg

Witam,

Wszystkiego najlepszego dla Michsia.
Zdjecia jak zawsze sliczne. Faktycznie jedne dzieciaczki sie zmieniaja inne nie. Sonia chyba potwierdza regule, ze dziewczynki raczej sie nie zmieniaja.
Basia, milo Cie w koncu zobaczyc. Nigdy bym nie powiedziala, ze na slubie i przy lustrze to ta sama osoba ;)

To w koncu i ja znalazlam chwilke i wklejam zdjecia:

sonia13lk.jpg

sonia20qn.jpg

sonia32ty.jpg

Jeszcze roczek:

prezent7cp.jpg

rozpakowywanie prezentow

tort5eg.jpg

jedzenie tortu

kosciol0ri.jpg

w kosciele

Tu juz nowsze wyczyny Soni:
wspina3sy.jpg

I jak ostatnio lubi spac
spi1ix.jpg

No to nadrobilam zdjeciowe zaleglosci ;D

Pozdrawiam,

reklama
SANRA No foteczki super!!! Już wszystkie mamuśki pokazały swoje malutkie skarby? :)
ANIA Mi również bardzo się podoba NIcole w niebieskim wkońcu to nie jest tylko kolor dla chłopców ;)
U nas dzisaij chłodno i deszczowo.. śpiochy śpią a ja mam chwilkę dla siebie.
A wiecie dzisiaj zrobiłam przemeblowanie u Nicole w pokoju i nawet mi się podoba :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry