reklama

Październikowe skarby :)

MAGDA No fotki suuuper! NO i Ciebie ładnie widać :)
Nikol jak zwykle ślicznie na zdjęciach wygląda :)
A moja nauczyła się super schodzić z łóżka i kanapy fajnie się odwarca tyłem i schodzi.. no z wchodzeniem jeszzcze problemy może dlatego że mamy dość wysokie kanapy i łóżko.. ale dojdzie i do tego :)
A zdjęć trzeba wklejac dużo aby pamiętać jak nasze maluszki wyglądają! :)
Kiedyś zajrzymy tutaj i będziemy mogły sobie popatrzęc na to i owo.. :)

reklama
Witam,

Dzis udalo mi sie szczelic fotke, jak spi z pieskiem:
spioch5tg.jpg

Tak wyglada sniadanie:
zarlok5ba.jpg

A to z przed miesiaca, po bliskim spotkaniu z alejka parkowa:
rana2ro.jpg

Pozdrawiam,

SANDRA
No super Sonia spi!! :) a widze ze spi juz w normalnym lozku? kupilas jej na roczek tak jak mowilas??:)
u nas dzisiaj brzydko i ponuro.siedzimy w domciu. dzisiaj pierwszy raz odkrecilam kaloryfery i to na 1 bo nasze kaloryfery mocno grzeja no a w domciu 18 stopni salon duzy to zimno troche.Ale Nicole lubi spac w takiej temp :)
A co do włosków Nikoli to ma super!!! Kiedy moja będzie takie miała??? ::) Moja mama mówiła że ja do roku czasu byłam łysa.. a potem zaczęły mi ładnie rosnąć może i u Nicole tak będzie?? Oby! :)
A gdzie się podziewa ANIA i BAsia???

CZEŚĆ MAMUSIE !

SANDROS , SONIA NIE SPADA CI Z ŁÓŻKA ?
NIKOLA TAK SIĘ WIERCI W NOCY , ŻE NIE MA SZANS NA NORMALNE ŁÓŻKO.
TWÓJ ( JAK TO ZAWSZE PISZE SIABA ) ELFIK JEST ŚLICZNY.
GRZYWKĘ MA ŚWIETNĄ :)
U NAS KASZELKU PRAWIE NIE MA , KATAREK RÓWNIEŻ W ZANIKU WIĘC MOŻE W PIĄTEK UDA NAM SIĘ MAŁĄ ZASZCZEPIĆ.

Haj jestem jestem czytam na bierząco tylko nie bardzo miałam czas na pisanie bo w pracy mam kupę roboty.

Elfik śliczny jak zwykle ale teraz już wiem że podobny do mamy :)

Magda - miło cię zobaczyć - bardzo elegancka kobitka z ciebie :) Nikolka śliczniutka tylko nie moge się dopatrzyć podobieństwa ale chyba bardziej do Ciebie niż do męża. A propo zdjęć chciałam zapytać co jest z oczkiem tego starszego chłopca na zdjęciach ?

A propo własków ja już miałam "postrzeżyny" ( nie wiem jak to się pisze) tzn. obcięłam młodemy loczki i teściówka się na mnie obraziła :) bo przestał wyglądać jak Marcin w jego wieku :) ]

No i oczywiście byłam obejrzeć nowego członka naszej rodziny - malutką Martę - ochh śliczna dziewczynka aż by się chciało znowu mieć takie małe w domku :)

Buziaki

Jestem jestem....nie wiem dlacego nie mogłam się wcześniej wpisac ....Nie miałam tej opcji "odpowiedz"
Tak sobie pomyślałam  że może skoro widziałyśmy siebie...... nasze dzieciątka....to może pokażemy swoje brzuchole jak byłeśmy wciąży...Co Wy na to??
Ja moge zacząć:)

Pozdrówki

ANIA , ALE SUPERANCKI BRZUSIO - TAKI ZGRABNY !
JA MIAŁAM STRAAAASZNIE WIELKI BRZUCH ( NIKOLA URODZIŁA SIĘ DUŻA 4KG, 59 DŁ)
TAK ŚMIESZNIE WYGLĄDAŁAM BO Z TYŁU NIE BYŁO WIDAĆ ,ŻE JESTEM W CIĄŻY ,
JUŻ W SIERPNIU CO I RUSZ KTOŚ SIĘ MNIE PYTAŁ CZY RODZĘ ZA CHWILĘ :laugh:
NIESTETY NIE POŚMIEJECIE SIĘ ZE MNIE BO JAK JUŻ WSPOMINAŁAM , NIE MAM SKANERA.

reklama
Magada ...może zrób zdjęciu zdjęcie...bez lampy.może się i sobie pooglądamy:):)To moje zdjęcie jest z ostatniego miesiącaciąży....zanim poszłam n apatologie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry