reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

A ja się pochwalę.........wreszcie Damian dzisiaj siadał sam na nocniku:):)
Może nastąpił przełom??
Cięzko jest jeszcze na spacerach.Jak go wzięłam do zamoczył 3 pary gatek....i musiałam gnać do domu.....
Czemu tu tak cichuteńko?? Dziewczyny aż tak jesteście zapracowane??

reklama
hello ja po weselu, wybawilam sie znakomicie.
No i wygralam weselna - 3/4 litra, wypilismy wlasnie z kolega we dwojke, wiec pa!
Pozdrawiam, buziaki

Witam !
Aniu trzymam kciuki za Damianka !
Rondzia ! No , że kolega wytrzymał to się nie dziwię , ale ,że ty jeszcze coś skrobnęłaś na kompie to KOCHANA SZACUNECZEK !

Moniaa gdzie ta suknia ?????? Nasza Młoda Panno ?!
I co bardzo istotne ! Kiedy ślub ?

A u nas popaduje deszczyk.....
Mojemu dziecku pani Sowińska przypomniała dziś o Teletubisiach;-)
Siedzi i odląda :szok: Wyłaczyć czy nie ? ;-) Najbardziej obciąża ta czerwona torebka, podpada również kolor fioletowy . ;-)
Rzecz jasna mamy nowe określenie na kochających inaczej , prawda ? O ileż ładniejsze od tych znanych .......hi hi hi
Paranoja !!!!

Buziaczki

hello
ANIA gratulacje dla Damianka!!! :-)
RONDZIA noo szacuneczek 3/4 wypiłaś i jeszcze ładnie pisałas :-);-)
MAGDA ślub 24 sierpnia, a kreacja? A nie wiem jeszcze :-)
Teletubisie u nas jakoś mineły ;) ale ja tam był zostawiła a niech ogląda :-D;-)

U nas zimno i deszczowo.. spać się tylko chce!!!
buziaczki

A mnie mało bo na BB się wbić nie mogłam!!! pisze że mają jakiś problem z międzynarodowym łaczeniem także nie zawsze się tutaj wbiję!

Madzia swoja droga to jedna bajke mamy na bank bezpieczna - jak krecik odbieral porod. Prorodzinne na maksa az mnie byle szwy zabolaly jak patrzylam jak pani zajaczkowa bole miala i jej dziura jak armata zostala.Chociaz ciekawe czy po slubie byli...
Swiat sie kończy..

Pozdrawiam

Witam,

Rondzia - tu przyznam racje - tez widzialam ten porod, omal z kanapy nie spadlam jak to zobaczylam.
A Teletubsie - idiotyzmy wymyslaja. Moze Smerfy tez zabronic - jedna mala Smerfetka, na tylu facetow, albo Zwirek i Muchomorek spiacy w jednym lozku...?

Monia - razem z Magda niecierpliwie czekam na zdjecia.

U nas tez troche deszczowo i w koncu chlodniej, ale dzien i tak zapowiada sie upalnie-duszny.
Ja po nocce, wiec uciekam spac.

Pozdrawiam,

Witam,

jakoś nie bardzo mam czas żeby coś tu skrobnąć:) U nas wszystko po staremu, chodzimy do przedszkola na drzwi otware żeby Matik się przyzwyczajał. Wyobraźcie sobie że w grupie będzie 18 chłopców i 7 dziewczynek. Mam wrażenie że się tam pozabijają :baffled:

Rondzia - ty ochleju, zawsze cię podejrzewałam o skłonność do napojów wyskokowych ;-)

Magda - temat Tubisiów i ich orientacji pojawia się srednio raz na pół roku :-)
Ania - jak tam z pieluchami udało się ?
Monika - czekamy na zdjęcia kreacji ślubnej a najlepiej ciebie w kreacji
Sandra - twój mały elfik wygląda super w okularkach

Pozdawiam
Basia

hello
no skoro tak wypytujecie o kreacje, to oczywiście nie mam jeszcze wybranej :D
mam 2 rzeczy na oku, ale najpierw muszę się w tym zobaczyć a wtedy wybiore:
1.
YD0043-60118-$26.00.jpg

2.
200469538

Ale to tylko narazie mi chodzi po głowie :D chyba że cos jeszcze wpadnie to dam znać :D

reklama
Hello !

Basia żyje :tak::-D:-)! Całe szczęście !
Aaaa nie słyszałam wcześniej o skłonnościach Tinkiego ;-) Wielce mnie to bawi do dziś dnia i na długo jeszcze:tak:

Moniaa , obie kreacje są w moim guście ,na pewno będziesz wyglądała w nich świetnie ! Moim skromnym zdaniem na taką uroczystość będzie lepsza sukienka.
Zapewne będzie wtedy cieplutko więc w garsonce może Ci być za gorąco .

Ania , i jak Damianek ?

Sandra , he he Smerfetka ma męski harem:tak:
Rondzia , zaintrygowałaś mnie tym krecikiem , nie widziałam niestety tego odcinka ,
ale teraz to już muszę zobaczyć !:tak:
Pa

Do góry