reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

OOOOOO to my mamy inną ale te są super tez muszę kupic Matiemu - my co prawda mamy dopiero 4 i pół zęba ale dbac trzeba.

reklama
Te są z firmy NUK....:)
Damian najczęściej jak się pąpie to je gryzie....przy tym myje ząbki i go dziąsełka mnie swędzą jak sobie nią pochochluje;)

No my  mamy taki zestaw :D
pasta od 3 do 18 miesiaca o smaku bananowo-jabłkowym :) a szczoteczka jest miekka i dobra do gryzienia

dsc016033ql.jpg

Ja jeszcze nie dawałam Damianowi pasty....myślicie żę można już sróbować???Nie wiem czy on więcej je nie zje niż umyje nią ząbki....hehe

Mi pediatra kazała! Bo powiedziała że fluor jest potrzebny ząbkom! i dlatego poszłam i kupiłam bo dotychczas myliśmy wodą. Ta pasta jest jadalna :) więc nie zaszkodzi hyhy ale zawsze coś na tych ząbkach zostaje dlatego warto.

To ja też się przejdę i zobacze co oni mi zaproponują.....
Kurcze zmianiłam fotkę w podpisie i jest za duża...muszę ją zmniejszyć:)

Dziewczyny?? Czy wy też macie złą godzine na forum??
U mnie jest godzina  10.20 a post mi pokaże że wpisałam sie o 9.58.....co jest grane??

reklama
Do góry