To trzymam mocno kciuki za wasJeszcze niewiem. Miałam transfer dwóch zarodków i jak narazie beta by na to wskazywała ale USG jeszcze nie miałam. Myśli wciąż krążą wokół tego czy dwa bąble są czy jeden.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam mocno kciuki za wasJeszcze niewiem. Miałam transfer dwóch zarodków i jak narazie beta by na to wskazywała ale USG jeszcze nie miałam. Myśli wciąż krążą wokół tego czy dwa bąble są czy jeden.
No to szybko ci dali wizytę. Ciekawa jestem czemu mi tak przeciąga przy takiej dużej becie. Ale trudno...jutro mam gina więc zobaczymy czy coś tam ujrzy już. Kazał przyjsc jak będzie 1500 więc powinien mi już powiedzieć czy jeden jest czy dwa....Wizyta 2.11
No to szybko ci dali wizytę. Ciekawa jestem czemu mi tak przeciąga przy takiej dużej becie. Ale trudno...jutro mam gina więc zobaczymy czy coś tam ujrzy już. Kazał przyjsc jak będzie 1500 więc powinien mi już powiedzieć czy jeden jest czy dwa....
Nie słyszałam .Ta moja znajoma do Sroki chodziła w Invimedzie więc niestety niewiem ale myślę że to dobra opcja. Napewno będziesz mogła czuć się bezpiecznie bo lekarz obeznany w temacieHej @M1a2gda słyszałaś jakieś opinie o dr Małku? Znalazłam, że przyjmuje i w invimedzie i w placówce pzu i mogłabym do niego chodzić z pakietu z pracy.
Nie słyszałam .Ta moja znajoma do Sroki chodziła w Invimedzie więc niestety niewiem ale myślę że to dobra opcja. Napewno będziesz mogła czuć się bezpiecznie bo lekarz obeznany w temacie [emoji6]
Ginekolog podejrzewała po usg i wysłała mnie do szpitala. Tam porobili badania i wyszło. Było to w 2018Dziewczyny a jak u Was zostało zdiagnozowane pcos?