Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż dziś był w przychodni i go prawie pognali. Chcą pesel i dziecko też ma mieć książeczkę RUMowską. Na razie będzie przyjęty na podstawie karty szczepień i aktu urodzenia. NO i pewnie skierowanie na USG będzie wypisane na mojej książeczce. To samo jest z Becikowym, dopóki Peselu nie ma nie można złożyć wniosku...Karolla pisze:Magda książeczke zdrowia Olci mam żółto-niebieską tam miała wpisaną wage teraz na szczepieniu i szczepionki
ale dla dziecka tez jest rumowska potrzebna choćby do skierowan na USG i poszłam do naszej przychodni bo na miejscu je drukują
ale musze miec akt ur. z numerem pesel i druk ZCZA - z urzedu skarbowego że dziecko jest zgłoszone do ubezpiecz. tak mi baba ( mało sympatyczna) powiedziała
póki co pediatra korzysta z moich recept ale do czasu potem musi byc ta cholerna rumowska :-[
Madzia w Urzędzie Miasta robią problemy. Może w każdym Urzędzie jest inaczej. Ja już nie wiem. Ale spoko nie pali sięMadzia_S pisze:Magduska, a gdzie ci takie problemy robią z becikowym??? Boże, ja PESELu jeszcze nie odebrałam, a wniosek już 3 tyg. temu złozyłam i czekam na wpływ na konto, bo decyzja juz przyszła. Tylko, że się nie spiesza z wypłata, bo maja czas do 31tego.W przychodni tez zero problemów.Nic nie rozumiem.