reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pediatra - zalecenia

Miś też ma włoski na uszach :) na łydkach nie zauważyłam :) Misia ten Twój Wiktor to może już dojrzewa :) na jajkach nie ma włosów ?? ;D ;D

reklama
:)
Żarty żartami a teraz na poważnie...kurcze Miśkowi się chyba powiększa ten wodniak... w piątek idę na badanie bioderek to przy okazji zajrzę do pediatry i zapytam bo mi się to nie podoba...niby do chirurga mamy iść na kontrolę 4 lipca ale jeśli to się powiększa to chyba powinnam pójść szybciej co nie?

Ja nie na dworku bo moja mama zabrała młodego i mogę sobie obiad zrobić :)
Ewako a Ty piszesz z podwórka?? :)

Magduśka, idź, idź do pediatry. Lepiej wypytac od razu niż do 4 lipca się martwić.

A my w domu, bo Marysia zaliczyła już dwugodzinny spacer na plażę z matką chrzestną. Bo ja z kompem na dwór wyjść nie mogę ;D.

no my sie usprawiedliwiamy ze przyjechalismy od neurologa i za chwile bedziemy jeść ;) , ale zasnelo mi sie dziecko ::)

ale Wam dobrze, a ja samam musze isc. nawet maż sie zabral i pojechał z psem ( naprawia mi auto, bo ja w nastepnym tygodniu jade w lubelskie z Bartoszem i psem). Juz sie boje toz to 300 kilosów, a w trasie to raz wyjezdałam i to jechałam za Marcinem ::)

To powodzenia życzę ewako. My jedziemy w piątek do Słupska...niby to 120km ale też się boję bo ostatnia nasza wizyta była tragiczna... no ale teraz Miś już dorosły :) to i zachować się pewnie lepiej potrafi

reklama
Ewako a o Lublin zachaczysz? Bo ja bym sie chętnie spotkała.
No a na środę jestem umówiona z Czarnulą - pamiętacie ją jeszcze? Troszkę nam się zeszło z tym spotkaniem no i mam nadzieje, że tym razem wypali.

Do góry