Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już Ci odpowiedziałam. Średnia będzie liczona z 12 pełnych miesięcy kalendarzowych a nie tylko to co dostawałaś po podwyżce.Woooow! Naprawdę? Czyli zebysmy się dobrze zrozumiały - jeśli pójdę od 1.02.2021r na zwolnienie to będę dostawała 100% nowej pensji po podwyzce czyli 2930,74 zł???
dziekuje Ci bardzo za czas poświęcony na moje pytania
Ale co maja sprawdzac jak ona pracuje w tej firmie od podejrzewam wielu miesiecy tylko od 2 miesiecy ma podwyzke. A ze zaszła w ciąże to co poradzić?Te 33 dni które jeszcze płaci pracodawca na zwolnieniu już Ci się nie liczą do średniej bo rozumiem że głównie o to Ci chodzi. Dodatkowo idąc tak szybko na zwolnienie masz bardzo duże szanse na kontrole z Zusu i będą sprawdzać prawdziwość zatrudnienia.
Z posta zrozumiałam że pracuje od września. Zresztą mało mamy informacji, nie wiemy w którym tc jest a ja tylko napisałam że jest taka możliwość bo ZUS lubi sprawdzać jeżeli zatrudnienie jest krótkie i odrazu zwolnienie. Jeżeli wszystko jest Ok to taka kontrola nic nie zmieni.Ale co maja sprawdzac jak ona pracuje w tej firmie od podejrzewam wielu miesiecy tylko od 2 miesiecy ma podwyzke. A ze zaszła w ciąże to co poradzić?