reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

dziewczyny jestem zalamana- smaruje sie regularnie a i tak zauwazylam u siebie pierwsze rozstepy i to na piersiach. te kremy to chyba nic nie daja- to chyba zalezy po prostu od skory:((((
kochanie , nie załamuj się,pisałam jakiś czas temu że jeśli skóra jest mało elastyczna to nic nie zapobiegnie rozstępom nawet kremy i oliwki z górnej polki,takie jest moje zdanie ;)
to wszystko genetyka i ciało...

reklama
dziewczyny jestem zalamana- smaruje sie regularnie a i tak zauwazylam u siebie pierwsze rozstepy i to na piersiach. te kremy to chyba nic nie daja- to chyba zalezy po prostu od skory:((((

ja też mam rozstępy na pesiach , ale narazie się tym nie przejmóję skupiam sie na mojej dzidzi , a wszystko inne mnie nie interesuje:))))

no.. to i ja dorzucę swoje 5 groszy... źle mi z tym, że czuję się jak nastolatka, mam łojotok, błyszcze się jak psu jajca i co chwila pojawiają mi się nowe syfy. Nie żebym nic z tym nie robiła- gębę smaruje czym tylko się da, a i tak wygląda to kiepsko.
Jak mówią przesądy- być może moje dziecie będzie za to piękne jak nie wiem co ;p

fiufiu a wiesz już jaka będzie płeć? Podobno, jak są problemy skórne i się wygląda i czuje gorzej niż przed ciążą to dziewczę:) Ale nie wiem czy ślepo wierzyć tym przesądom...
Ja z kolei pięknieję z dnia na dzień, wcześniej miałam problemy z atopowym zapaleniem skóry- objawiało się to krostkami a nieraz nawet wielkimi krostami po których zostawały na jakiś czas nieładne szramy jakby blizny, a teraz mam skórkę jak pupcia niemowlaka, na twarzy też wyładniałam- choć nigdy nie narzekałam na brak urody :p
W każdym razie gadają mi że będzie chłopak, a ja się dowiem dopiero na 4d za dwa tyg. jeśli wcześniej na zwykłym się nie da obejrzeć:)
Pozdrawiam was.

fiufiu a wiesz już jaka będzie płeć? Podobno, jak są problemy skórne i się wygląda i czuje gorzej niż przed ciążą to dziewczę:) Ale nie wiem czy ślepo wierzyć tym przesądom...
Ja z kolei pięknieję z dnia na dzień, wcześniej miałam problemy z atopowym zapaleniem skóry- objawiało się to krostkami a nieraz nawet wielkimi krostami po których zostawały na jakiś czas nieładne szramy jakby blizny, a teraz mam skórkę jak pupcia niemowlaka, na twarzy też wyładniałam- choć nigdy nie narzekałam na brak urody :p
W każdym razie gadają mi że będzie chłopak, a ja się dowiem dopiero na 4d za dwa tyg. jeśli wcześniej na zwykłym się nie da obejrzeć:)
Pozdrawiam was.

Ja nie mogę powiedzieć, żebym piękniała, też mam teraz problemy z trądzikiem, a wiem juz nz 100%, że będę miała chłopczyka... Więc trzeba chyba patrzeć na te przesądy z przymrużeniem oka ;-)

Ja nie mogę powiedzieć, żebym piękniała, też mam teraz problemy z trądzikiem, a wiem juz nz 100%, że będę miała chłopczyka... Więc trzeba chyba patrzeć na te przesądy z przymrużeniem oka ;-)

ja tez wygladam tragicznie- krosty i wypryski- bez makijazu nie ruszam sie z domu normalnie- moze dzis sie dowiem co nosze w brzuszku. a i wszyscy mowia ze bedzie chlopak bo starsznie w biodrach przybralam. zobaczymy

nie wiem, co mieć będę i nie wiem czy się dowiem. 7 kwietnia mam wizytę idę z Jasiem. Jaś chce wiedzieć... jak sie dowie, to pewnie z 2 dni wytrzymam a potem położe go związanego na torach kolejowych i dam 30 sec na odpowiedz :]

reklama
No raczej nie wytrzymasz:)
Właśnie co do kremów, ja się jeszcze nie rozłażę ale na dniach będę kupować specyfiki dla przyszłych mam, no i co stosujecie? Co polecacie? Mi pokazała ostatnio jak byłam w aptece farmaceutka zestaw cały AA, czy któraś miała z nim do czynienia? Tam są cztery tubki chyba, jedna na biust, druga na brzusio i dwie nie pamiętam na co:)

Do góry