Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj tam odrazu bolesne - a może akurat zdziwisz się jak zachowa się Twoje ciało podczas i po ciązy ;-)

. Teraz zaryzykowałam i kupiłam balsam dla ciężarnych produkowany dla Rossmana i muszę powiedzieć,że jestem zadowolona
, skóra nie jest sucha a kosztował coś ok 12zŁ
.
Ja po pierwszej ciąży mam kilka na bokach,na udach,na brzuchu czysto.Ach dziewczęta... mam jeszcze bardzo intymne pytanie, dotyczące sprawy, która mnie mocno dręczy... jak radzicie sobie z depilacją "tam"? Ja dotąd zawsze używałam kremów do depilacji, jednak to sama chemia i lekarze odradzają ich stosowanie... a jak się dotknę maszynką to wyglądam jak zarżnięta świnia- wyskakuje mi krosta na kroście... niestety maszynką mogę golić jedynie łydki i paszki, jestem posiadaczką dość bujnego owłosienia co mnie załamuje, a jak nie mogę z nim walczyć zaczyna to wszystko wyglądać ohydnie... nie wiem co poradzić bo jestem zadbaną młodą kobietką i nie czuję się w takiej sytuacji dobrze w swojej skórze.