• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

od łożyska do moich włochatych okolic jest kawałek więc nie szaleje, że truję dziecko, bo depilacja to raz w miesiącu kremem.

a tak z innej beczki- naszła mnie taka refleksja, że przecież kilka lat temu miałam problem z założeniem tamponu, bo wydawało mi się, że to taaakie wielkie coś jest, a teraz przyjdzie mi urodzić kloca....Za Niemenem Czesławem zanucę: "dziwnyyyyy jest teeeen świat"

reklama
Martatt ja standardowo używam maszynki, jakoś nie chce mi się depilacji woskiem, być może umów się na depilację woskiem będziesz miała ok. miesiąca spokoju, a zobaczysz, że odrastające włoski są cieńsze, ba! nie odrosną tak od razu wszystkie:) Ja też należę do bujnowłosych, czyli jadę z nogami, rękami, pachami, nawet zdarza mi się plecki i brzuch:D:D:D:D więc mam ubaw co nie miara, czasem wydaje mi się, że jestem jak świnka :D W lecie bez depilacji woskiem ani rusz, bo wiadomo, po maszynce od razu odrastają włoski, kłują i są denerwujące.
Fiufiu ja zakupiłam epi-no, które ma mnie ochronić przed nacięciem krocza:D i jak sobie wyobrażę, że muszę napompować ten balonik, a następnie przeć to już się boję:D ale to temat nie na ten wątek:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a nie orientujecie się może czy można rozjaśniać będą w ciąży włosy - ale na ciele? Wcześniej rozjaśniałam sobie Sally Hansen rozjaśniaczem, bo niestety jestem brunetką i mam kilka na brzuchu i na dole pleców i chciałabym sobie rozjaśnić i się boje a na ulotce (po ang.) nic nie pisze....:confused:

Martatt ja standardowo używam maszynki, jakoś nie chce mi się depilacji woskiem, być może umów się na depilację woskiem będziesz miała ok. miesiąca spokoju, a zobaczysz, że odrastające włoski są cieńsze, ba! nie odrosną tak od razu wszystkie:) Ja też należę do bujnowłosych, czyli jadę z nogami, rękami, pachami, nawet zdarza mi się plecki i brzuch:D:D:D:D więc mam ubaw co nie miara, czasem wydaje mi się, że jestem jak świnka :D W lecie bez depilacji woskiem ani rusz, bo wiadomo, po maszynce od razu odrastają włoski, kłują i są denerwujące.
Fiufiu ja zakupiłam epi-no, które ma mnie ochronić przed nacięciem krocza:D i jak sobie wyobrażę, że muszę napompować ten balonik, a następnie przeć to już się boję:D ale to temat nie na ten wątek:)

Kochana pierwsze- ból, nie zniosłabym, naprawdę jestem mało wytrzymała... A drugie- nawet , gdybym się odważyła to moje atopowe zapalenie skóry dopiero da mi się we znaki także jestem w kropce... ale sam ból już wystarczająco mnie odstrasza. Bo mam tak wielkie cebule, że wyrwanie jednego włoska to już wielkie darcie mordy!!!
A powiedz coś więcej o tym baloniku, weszłam na ich stronę i wydaje się to być ciekawa sprawa, ale jakoś więcej info nie mogę znaleźć... ślepa ja, czy co...?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry