Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i nawet jak ubiorę się w piżamę i kładę się spać to czuję że mi "leci"
Nie dużo, ale ogólnie codziennie po troszku, a wizytę mam dopiero 31.03 bo mi sie trochę przesunęła gdyż nie ma mojego gina. już o tym na głównym wspominałysmy, że powoli się zaczyna. U mnie nic nie cieknie ale jak się wieczorem kąpię, to ściągam z sutków takie grudeczki.
Kobietki... mam poważne pytanie. W którym tygodniu zauważyłyście (o ile w ogóle u Was takie coś wystąpiło) jakieś "wycieki" z piersi. Pytam, ponieważ ja zaczęłam właśnie 16 tydzień i już od kilku dni codziennie wieczorem mam brudny stanik, takie zaschnięte mleczno - żółtawe plamkiNo i nawet jak ubiorę się w piżamę i kładę się spać to czuję że mi "leci"
Nie dużo, ale ogólnie codziennie po troszku, a wizytę mam dopiero 31.03 bo mi sie trochę przesunęła gdyż nie ma mojego gina.
Przepraszam jesli takie pytanie już gdzieś sie pojawiło ale nie mogłam poszukać.

już o tym na głównym wspominałysmy, że powoli się zaczyna. U mnie nic nie cieknie ale jak się wieczorem kąpię, to ściągam z sutków takie grudeczki.
ja również mam takie grudeczki , ale jak narazie nic mi nie wycieka
)
ale do tego swędzą mnie piersi i brzuch![]()
Dlatego smaruję się często oliwką i to mi pomaga :-)A ja muszę kupić po raz drugi nowy rozmiar staników, bo mi znowu piersi urosły-dobiłam zdaje się do C![]()

ja w sumie od tygodnia zauwazylam szczegolnie rano ze wycieka ale jak narazie jest przezroczyste