reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

Ja już ledwo się mieszczę(75 E).Za pierwszym razem też tak miałam. Muszę iść coś kupić. Też będę mierzyć i już;-):tak:

Teraz smaruję się samą Ziajką i jest lepiej niż z oliwką :szok:

reklama
Ja ostatnio przymierzałam biustonosze ale jakoś nie pasowały mi :baffled: narazie tylko o 1 rozmiar mi urosły, więc miseczka D - w sumie taka mogłaby już zostać po ciąży :-p

Kobietki... mam poważne pytanie. W którym tygodniu zauważyłyście (o ile w ogóle u Was takie coś wystąpiło) jakieś "wycieki" z piersi. Pytam, ponieważ ja zaczęłam właśnie 16 tydzień i już od kilku dni codziennie wieczorem mam brudny stanik, takie zaschnięte mleczno - żółtawe plamki :baffled: No i nawet jak ubiorę się w piżamę i kładę się spać to czuję że mi "leci" :szok: Nie dużo, ale ogólnie codziennie po troszku, a wizytę mam dopiero 31.03 bo mi sie trochę przesunęła gdyż nie ma mojego gina.

Przepraszam jesli takie pytanie już gdzieś sie pojawiło ale nie mogłam poszukać.

już o tym na głównym wspominałysmy, że powoli się zaczyna. U mnie nic nie cieknie ale jak się wieczorem kąpię, to ściągam z sutków takie grudeczki.

Kobietki... mam poważne pytanie. W którym tygodniu zauważyłyście (o ile w ogóle u Was takie coś wystąpiło) jakieś "wycieki" z piersi. Pytam, ponieważ ja zaczęłam właśnie 16 tydzień i już od kilku dni codziennie wieczorem mam brudny stanik, takie zaschnięte mleczno - żółtawe plamki :baffled: No i nawet jak ubiorę się w piżamę i kładę się spać to czuję że mi "leci" :szok: Nie dużo, ale ogólnie codziennie po troszku, a wizytę mam dopiero 31.03 bo mi sie trochę przesunęła gdyż nie ma mojego gina.

Przepraszam jesli takie pytanie już gdzieś sie pojawiło ale nie mogłam poszukać.

ja w sumie od tygodnia zauwazylam szczegolnie rano ze wycieka ale jak narazie jest przezroczyste

Dziękuję kobietki za odpowiedzi. Muszę jeszcze skoczyć na główny i poczytać, bo ostatnio trochę mnie nie było i mam okropne zaległości :zawstydzona/y:

już o tym na głównym wspominałysmy, że powoli się zaczyna. U mnie nic nie cieknie ale jak się wieczorem kąpię, to ściągam z sutków takie grudeczki.

Takie grudeczki to też mam i to własnie to co mi "zasycha" przez cały dzień, chociaż 2 ostatnie dni to nawet w dzień poszłam umyć się od pasa w górę bo mało komfortowo się z tym czułam...

ja również mam takie grudeczki , ale jak narazie nic mi nie wycieka
:))
ale do tego swędzą mnie piersi i brzuch:p

Mnie też swędzi, nieraz tak mocno że nawet solidne pocieranie nie pomaga :-D Dlatego smaruję się często oliwką i to mi pomaga :-)

A ja muszę kupić po raz drugi nowy rozmiar staników, bo mi znowu piersi urosły-dobiłam zdaje się do C:blink:

Ehhhh...ze stanikami to też tak mam... ja tez się C dorobiłam a na dniach wybieram się po D :-D

ja w sumie od tygodnia zauwazylam szczegolnie rano ze wycieka ale jak narazie jest przezroczyste

No mi jak wycieka to niby też jest przezroczyste ale po chwili na staniku czy piżamie robi się melczno-żółtawe.

Jeszcze raz dziękuję i wszystkiego naj naj najlepszego z okzaji naszego święta :-)

reklama
Ja, jeśli chodiz o staniki, to na razie mam jeden o rozmiar większy i póki co się chyba uspokoiło. Piersi przestały boleć i jest w miarę ok. Jeśłi chodzi o wycieki, to póki co ich nie widzę... Mam nadzieję, ze jeszcze jakiś czas dam radę :-)

Do góry