reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

Dokładnie najważniejsze jest nawilżenie i elastyczność - na niektóre rzeczy natura nie da nam wpłynąć. wyobrażcie sobie,, że w sąsiedniej mieścinie obeszłam wszytskie apteki i w żadnej nie było Pharmaceris :szok: na weekend jadę do Łodzi, więc tam raczej takich trudności nie spotkam.

reklama
mnie strasznie swedzi- na brzuchu, piersiach i powyzej spojenia lonowego. moj M. sie ze mnie smieje ze ciagle chodze i sie drapie- ale w sumie nie drapie tylko gladze bo to troche pomaga.

dzięki bo myślałam że mam jakieś uczulenie , a mój tak samo simieje się z tego .Ostatnio w żartach stwierdził , że mam pchły:)) haha

Mój mężuś też mi dziś zakupił Pharmaceris Foliacti i to w dwupaku :-D Ja schodziłam kilka aptek i w nie których nie było, a mężowi się udało :rofl2:

Mnie też czasami skóra swędzi, dobrze wiedzieć że nie jestem sama :happy:

he he to może mojemu też się uda, bo wkońcu jemu zlecilam to zadanie :p
pewnie niech próbuje i może kupi :-)

Mój mężuś jest w zakupach dobry, przeważnie On wybiera owoce, warzywa itp. ma do tego rękę ;-) ja zawsze wybiorę gorzej np obite, czy nadpsute, a tyle oglądam.... W ciuchach też ma miarę w oczach :tak::-D

pewnie niech próbuje i może kupi :-)

Mój mężuś jest w zakupach dobry, przeważnie On wybiera owoce, warzywa itp. ma do tego rękę ;-) ja zawsze wybiorę gorzej np obite, czy nadpsute, a tyle oglądam.... W ciuchach też ma miarę w oczach :tak::-D

no i facetom lepiej to wychodzi - mojemu też się udało i też dwupak :-D

reklama
Do góry