reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

No widzisz saudades - ja też mam te same problemy ze skórą a w ciazy jakby jeszcze bardziej. Stosuję oliwkę na wilgotna skóre i inne balsamy. Muszę spróbowac 100% shea, bo przyznaję, ze nigdy nie miałam okazji.
A z rozstepami to też wiele zależy od predyspozycji organizmu, mniej chyba od kosmetyków.

reklama
krzynka77 mam nadzieję, że nie będziesz miała problemu z kupieniem masła shea. w krakowie znalazłam jedynie w L'Occitane. ale zawsze jest allegro :-)

Stwierdziłam, że najwyższa pora już jakieś kremy na rozstępy zacząć używać. Póki co oliwkuje się. Z waszych opinii widzę trzy: Mustella, Ziaja i Rossman hmm rozbieżność cenowa duża. Jakie sa wasze opinie o nich czy może używacie jescze zupełnie czegoś innego?

Stwierdziłam, że najwyższa pora już jakieś kremy na rozstępy zacząć używać. Póki co oliwkuje się. Z waszych opinii widzę trzy: Mustella, Ziaja i Rossman hmm rozbieżność cenowa duża. Jakie sa wasze opinie o nich czy może używacie jescze zupełnie czegoś innego?

uzywalam mustela ale puki co za drogie dla mnie i kupilam perfecta mama na rozstepy i dodatkowo na piersi- puki co chwale sobie a cena przystepna.

uzywalam mustela ale puki co za drogie dla mnie i kupilam perfecta mama na rozstepy i dodatkowo na piersi- puki co chwale sobie a cena przystepna.

no właśnie luknełam na cene musteli i powiem szczerze, ze dość sporo i szukam czegoś tańszego a zarazem także dobrego. Właśnie lukałam w sklepie na perfecta mama i chyba na to się skusze. Zobacze co jeszcze dziewuszki powiedzą

No właśnie Mustela wydała mi się za droga. Pani w aptece poleciła mi Pharmaceris Foliacti - krem zapobiegający rozstępom. Jeszcze nie mogę pisać o jego działaniu. Zobaczymy w sierpniu. Stosuję go tylko na brzuch, piersi, uda i pośladki, a na pozostałe partie ciała stosuję tradycyjnie masło karite :tak:

przeciw rozstępom to ja się już smaruje jak tylko pokazał mi się brzuszek,czyli mogę powiedzieć ze od 7-10tc;-)

reklama
Do góry