Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, a nie wiecie, dlaczego te kremy sa do stosowania dopiero od 4 miesiąca? Ja sobie kupiłam wczoraj DAX Perfecta Mama i tam tez tak zalecają...
http://www.happymum.pl/sklep3/?grupa=sukienkiKobietki znalazłam fajną stronkę z ciuszkami dla przyszłych mam Odzież ciążowa, ubrania, sukienki i spodnie ciążowe, biustonosz do karmienia - sklep Sesile.pl

Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
naprawdę super ubrania - ja w maju mam córci komunię -
no i będę musiała poszukać czegoś eleganckiego
myślę , że te stronki się bardzo przydadzą![]()

A co do spodni to ja też się nie dopinam i z tego powodu kupiłam już sobie spodnie ciążowe i nie uważam, żeby to byl głupie. Bo przecież musimy się czuć komfortowo. A kiedy chodziłam z rozpiętym rozporkiem to za komfortowe nie mogę tego uznać :-)
inaczej skóra mi się niemal łuszczy, zwłaszcza w zimie... Choć nie wiem czy ustrzeże mnie przed rozstępami.