reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Ponieważ pewnie badania robią na kobietach od 4 m-ca ciąży, więc piszą , że od 4 m-ca. Nie mają pewności co do wcześniejszych m-cy, bo nie badali w tak wczesnej ciąży kobiet. Tak mi się wydaje 

martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Dziewczyny, a nie wiecie, dlaczego te kremy sa do stosowania dopiero od 4 miesiąca? Ja sobie kupiłam wczoraj DAX Perfecta Mama i tam tez tak zalecają...
a poza tym dopiero wtedy zaczyna brzuch rosnac i jednoczesnie rosnie ryzyko pojawienia sie rozstępow. ja jeszcze nic nie stosuje procz zwyczajnego balsamu raz na jakis czas i jest super narazie
krzynka77
Fanka BB :)
Hej dziewuszki :-)
Byłam dzisiaj oglądac w końcu moją siostrzenicę (byłam chora, więc nie miałam okazji) i przytargałam od siostry torbe ciuchów ciążowych :-)
Praktycznie spodni już nie muszę kupować, ewentualnei jakieś sukienki na lato, czy bluzeczki :-)
Fajowe są hihi
Byłam dzisiaj oglądac w końcu moją siostrzenicę (byłam chora, więc nie miałam okazji) i przytargałam od siostry torbe ciuchów ciążowych :-)
Praktycznie spodni już nie muszę kupować, ewentualnei jakieś sukienki na lato, czy bluzeczki :-)
Fajowe są hihi
nervita
http://www.happymum.pl/sklep3/?grupa=sukienkiKobietki znalazłam fajną stronkę z ciuszkami dla przyszłych mam Odzież ciążowa, ubrania, sukienki i spodnie ciążowe, biustonosz do karmienia - sklep Sesile.pl
naprawdę super ubrania - ja w maju mam córci komunię -
no i będę musiała poszukać czegoś eleganckiego
myślę , że te stronki się bardzo przydadzą

Ostatnia edycja:
Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
naprawdę super ubrania - ja w maju mam córci komunię -
no i będę musiała poszukać czegoś eleganckiego
myślę , że te stronki się bardzo przydadzą![]()
sukieneczki są śliczne:-) ale ceny tez super

ja takich drogich nie będę kupować;-) chyba ze na jakąś imprezkę będę się szykować to wtedy tak

Anecia1111
Normalnie nie wiem jak mogłam przeoczyć ten temat, no ale mój błąd i niepotrzebnie załozony watek ale juz zamkniety wiec OK :-) Widzę że ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć, chociażby tego że wiele z Was też uzywa oliwek - tylko że przeznaczonych dla ciężarnych, a ja kupiłam zwykła dla dzieci. Ale jak pójde dzisiaj na zakupy to kupię coś z tego o czym pisałyście, tylko jeszcze muszę dokonać konkretnego wyboru
A co do spodni to ja też się nie dopinam i z tego powodu kupiłam już sobie spodnie ciążowe i nie uważam, żeby to byl głupie. Bo przecież musimy się czuć komfortowo. A kiedy chodziłam z rozpiętym rozporkiem to za komfortowe nie mogę tego uznać :-)

reklama
saudades
Uważam, że oliwka bardziej natłuszcza niż nawilża.... Miałam zawsze problemy z wysuszoną skórą i tylko masło karite (masło shea 100%, nie balsamy Z shea) mi pomaga. Także to nadal stosuję
inaczej skóra mi się niemal łuszczy, zwłaszcza w zimie... Choć nie wiem czy ustrzeże mnie przed rozstępami.
A co do ubrań. Podobają mi się te ciążowe z h&m. choć nie jestem zwolenniczką "normalnych" ciuchów tej marki. Chyba się wybiorę na zakupy, bo choć to dopiero 13tc mieszczę sie już tylko w 3 pary moich jeansów

A co do ubrań. Podobają mi się te ciążowe z h&m. choć nie jestem zwolenniczką "normalnych" ciuchów tej marki. Chyba się wybiorę na zakupy, bo choć to dopiero 13tc mieszczę sie już tylko w 3 pary moich jeansów

Podziel się: