reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

a ja się cieszę, bo wcześniej biustu po prostu nie miałam (no moze poza sutkami sporymi), a teraz to aż miło mi na siebie patrzeć :-) od 2 dni chodzę bez stanika w domu, bo pogoda nie sprzyja ganianiu i zakupowemu szaleństwu- no ale z tym moim rozmiarem to nie problem i obwisania się nie obawiam.

reklama
w warszawie na jana pawla II na rogu anielewicza po stronie wschodniej jest w ciągu lumpek z ciuchami ciążowymi- całkiem sporo ich jest. (ciucholand jest obok księgarni)

Super Fiuufiuu, dzięki za info - na pewno odwiedzę.
Póki co zaopatrzyłam się w spodenki w zwykłym sklepie dla przyszłych mamyś, co prawda wydałam stówkę, ale spodnie super wygodne i świetnie wyglądają.

Wczoraj, w euforii po USG poleciałam też do Rossmanna, kupiłam sobie emulsję i żel do kąpieli/pod prysznic z babydream - niedrogie, a po pierwszym użyciu sprawiają bardzo miłe wrażenie.

hej dziewczyny, jeśli potrzebujecie jeszcze jakichś ubrań - sprzedaję tanio fajne ciuszki - szczegóły w dziale ogłoszeń - tutaj https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubrania-ciazowe-tanio-m-firmowe-35136/
zapraszam
mam też sporo letnich ciuszków bo rodziłam w sierpniu 2009 ale jeszcze ich nie opisywałam bo na razie zimno ale jak by ktoś był zainteresowany to piszcie na priv- wyślę zdjęcia
życzę powodzenia :)

Czy Wy też macie taką fatalną cerę? Mi się zaczęło od pleców, pzeszło na dekolt i buzie i jestem załamana... Wygląda fatalnie - na plecach każda forma trądziku, na dekolcie czerwone krostki, na buzi nie aż tak strasznie - podkładem można poradzić trochę...
Podobno ma to zniknąć z końcem pierwszego trymestru - więc odliczam dni do końca. Ale boję się, że nie, że to jednak za bardzo. Może będę mieć córeczkę - "bo zabiera urodę" ;-) wtedy będzie śliczna :-p
Jak Wy sobie z trądzikiem ciążowym radzicie?

na to chyba nie ma rady.. u mnie tradziku brak ale czuje jak mi wysycha partiami skora...a smaruje sie codziennie oliwką... oszaleć można:baffled:

reklama
Czy Wy też macie taką fatalną cerę? Mi się zaczęło od pleców, pzeszło na dekolt i buzie i jestem załamana... Wygląda fatalnie - na plecach każda forma trądziku, na dekolcie czerwone krostki, na buzi nie aż tak strasznie - podkładem można poradzić trochę...
Podobno ma to zniknąć z końcem pierwszego trymestru - więc odliczam dni do końca. Ale boję się, że nie, że to jednak za bardzo. Może będę mieć córeczkę - "bo zabiera urodę" ;-) wtedy będzie śliczna :-p
Albo synek bardzo podobny do mamusi.U mnie tak było,he,he,cera kiepska,pryszcz na pryszczy,no i urodził sie synek,a mówią,że do mnie bardzo podobny.
na to chyba nie ma rady.. u mnie tradziku brak ale czuje jak mi wysycha partiami skora...a smaruje sie codziennie oliwką... oszaleć można:baffled:

A z kolei teraz mam ten problem co Ty,z wysuszona skórą,maskra.Też nie wiem za bardzo jak sobie radzic.Podbieram Kubusiowi balsam Emolium(taki dla alergików,fajnie nawilża i zatrzymuje wodę),polecam.:tak:

Do góry