Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
na to chyba nie ma rady.. u mnie tradziku brak ale czuje jak mi wysycha partiami skora...a smaruje sie codziennie oliwką... oszaleć można![]()
heh... u mnie trądzikowy armaggedon nie wyklucza przesuszonej skóry

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na to chyba nie ma rady.. u mnie tradziku brak ale czuje jak mi wysycha partiami skora...a smaruje sie codziennie oliwką... oszaleć można![]()

heh... u mnie trądzikowy armaggedon nie wyklucza przesuszonej skóry![]()
Dlatego najlepiej stosować niewielką ilość od razu po kąpieli
Piłeczka rewelacja, kupiłam taką 3 lata temu, świetnie się niej ćwiczy, zwłaszcza na kręgosłup, i brzuszki łatwo wykonywać, zwłaszcza w naszym staniewłaśnie zakupiłam sobie piłkę gimnastyczną, w necie są zestawy ćwiczeń i jak tylko paczka się pojawi, to zamierzam ćwiczyć na niej.
PIŁKA REHABILITACYJNA GIMNASTYCZNA + ABS 55 CM (892160652) - Aukcje internetowe Allegro
koszmar jakiś... sypie mi się z głowy że hej. Nie wiedzie czy np taki Nizoral jest bezpieczny w ciąży? 

I Ziaja i Pharmaceris to sa całkiem dobre firmy i nie takie drogie jak np Mustela czy Elyancyl (czy jakoś tak). Ja też stosuję tą oliwkę rossmanową i sobie chwalę. Wsmarowuję ją w całe ciało, bo pomaga mi na wysychającą skórę. A jak przy okazji walczy z rozstepami to tym lepiej