Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)), które wg planu ma nastąpić w marcu i pewnie też ciuszki odziedziczę, choć ona to ma bardziej zimowe, ale zawsze coś się wygrzebie 
:-)
Dla porównania w sklepach identyczne spodnie, co moja sis miała na sobie kosztowały 129 zł
, a moja mama dała 2 zł , bo używki
Ma babeczka talent :-)
Ja poki co mieszcze sie w swoje zwykle spodnie, ale na brzuszku musze miec rozpiete guziki. Chyba musze siegnac do szafy po nieco wieksze (zwykle spodnie) po 1. ciazy.Ja jeszcze niec nadzwyczajnego nei zauważam, ale tak jak pisałam mam brzuszek i bez ciązy, więc u mnie pewnie, zanim się ten własciwy pojawi, to jeszczed trochę potrwa. Ja i przed ciążą nie lubiłam obcisłych ciuchów, więc póki co moje są ok. Czekam poza tym na rozwiązanie u mojej siostry, to dostanę w spadku spodnie ciążowe. I też nei uważam, ze za wczesnie. Jeśli komuś jest niewygodnie w zwykłych spodniach, to nie ma się co spinać, tylko ubrać spodnie przeznaczone dla przysżłych mam...
a zaszlam w druga ciaze w listopadzie, wiec mam łaszkow co niemiara hehe ale brzuszek mam juz calkiem spory, juz kazdy zauwazy :-)Ja też.ja to całY czas chodzę w rozpiętym guziku![]()
A tak btw, Dziewczynki zauważacie już, że rośniecie? Bo ja mam już problem ze spodniami - nie bardzo mogę się dopiąć, tzn. jak wciągnę brzuch to się zapnę, ale odczuwam wtedy duży dyskomfort i nie bardzo chciałabym ściskać brzuszek. Czy Wy też tak macie? Nie wiem co z tym zrobić, bo nie chcę wyjść na idiotkę zaczynając już nosić spodnie ciążowe, a może, jeśli tak się czuję, to już czas? Co Wy na to?