Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dostalismy od kogos i nie dziwie sie ...bo zima malej w kurtce zapiac nie moglismy a nasza Mila to chudzinka wiec co to ma byc za fotelik?? rusza sie na wszystkie boki...dla mnie to zero bezpieczenstwa...dlatego chce go wymienic

Mirka Women ma rację jeżeli nikt w twojej rodzinie nie miał alergii to ryzyko jest bardzo małe podaeałabym zwykły NAN no chyba żeby się coś działo to możesz zamienić na sensitive lub Hypoalergiczny nie wiem jakie tam macie u siebiedziewczyny tak sie zastanawiam czy dobrze robie ... dotej pory maly dostawal mleko HA1 no i piers ...dzis juz 3 razy karmilam butly no i w nocy dostanie piers
ale nie o to chodzi .... kupilam dzis normalne mleko i tak sie zastanawiam czy malemu nic nie bedzie tzn jeszcze musze skonczyc to HA1
ale lekarki mi zaproponowala to HA1 ale nie wiem dlaczego, ja nie mam alergi nikt z mojej rodziny
czy dobrze robie ??? jak myslicie ??

Pati jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki twoim linkom WRESZCIE znalazlam spis fotelikow z atestami!!!!!!!!!!!!!!!
no i jakby jakas mama byla zainteresowana to prosze
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe 2007 :: sortowanie wg kryterium ocena