reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

pielęgnacja maluszka

reklama
Ja też kupiłam klin i został przetestowany juz na 2-mies. bratanicy (polecany jest szczególnie dla dzieci, którym się często ulewa - jak dziecko ma ciut wyżej plecki i głowę to rzadziej pokarm się cofa)
Zwykła poduszka jest bezwzględnie zabroniona podobno.
No i mam też wałeczki z Allegro - mam zamiar je stosować na noc (tak jak stefanna i Giza)

Ja też kupiłam klin i został przetestowany juz na 2-mies. bratanicy (polecany jest szczególnie dla dzieci, którym się często ulewa - jak dziecko ma ciut wyżej plecki i głowę to rzadziej pokarm się cofa)
Zwykła poduszka jest bezwzględnie zabroniona podobno.
No i mam też wałeczki z Allegro - mam zamiar je stosować na noc (tak jak stefanna i Giza)

czyli nie zaszkodzi ten klin a nawet może pomóc :-) bardzo się cieszę:-)

jeszcze czyścimy bo jeszcze trochę krwi jest ale jaka ulga bo to czyszczenie to był horror to niby małej nic nie boli ale samo takie grzebanie patyczkiem jest straszne

Darinia to teraz pępkowe???:-D:-D:-D
K...a ja zakraplam jej tam głęboko i zobaczymy kiedy odpadnie bo już go by nie było gdyby mnie uświadomiły wcześniej,a jak widziałam jak jej robiły tą piochtaniną to tak samo robiłam spirytusem:-(

reklama
Do góry