reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

pielęgnacja maluszka

Iza nie mam co prawda doświadczenia z żółtaczką, ale na Twoim miejscu podjechałabym jak najszybciej do pediatry, żeby pobrali maluszkowi krew do badania... :sorry2: Określą poziom bilirubiny i wszystko będzie jasne:tak:;-)!

reklama
mam pytanko odnosnie pepka odpad nam kikut wczoraj ale jeszcze jest na nim krew zaschnieta jak przemyje spirytusem to później znów jest:dry::baffled: i niewiem czy tak moze byc:confused: nie pamietam jak było przy Meli

Iza, nam przy wypisie lekarka powiedział, że jeśli Milenka będzie się robiła żółta to jak najszybciej mamy iść do lekarza. Więc nie czekałabym do piątku. Najlepiej zadzwoń do swojej lekarki.
Mrówa, jeszcze kilka dni tak może być i trzeba jeszcze przemywać spirytusem

moja dostała żółtaczki w szpitalu więc była pod opieką lekarzy i robili jej badania krwi teraz już ma tylko troszeczkę
wyskoczyło jej coś na buzi małe krostki i nie wiem z czego może to potówki położna kazała smarować alantanem

iza - tak położna w domu kazała dopajać 2 razy dziennie glukozą żeby szybko to wydalić mała mało jadła bo miała pełny brzuszek a po tym zrobiła się głodomor

reklama
Do góry