reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ok ale co to jest ten krochmal???Bo mi sie kojarzy z takim do pościeli ale to chyba nie o taki chodzi??No i ile tego dawać na ile litrów wody??
Hurrrrra!!!!!!!!! U nas dziś kikut odpadł...(DOPIERO)! Ale grunt, że odpadł i wsio jest ładniusio podsuszone

.Trzymał się skubaniec na jednej skórce przez 2 dni
, ale w nocy przy przewijaniu patrze a jego nie ma, ze szczęścia nie mogłam zasnąć

(taka mała rzecz a jak cieszy
)

chodzi o ten do pościeli;-)Ok ale co to jest ten krochmal???Bo mi sie kojarzy z takim do pościeli ale to chyba nie o taki chodzi??No i ile tego dawać na ile litrów wody??
ja robie tak na 1/2l daje 3 łyzeczki mąki ziemniaczaenj i krochmal gotowy:-)
a jak myje buźke to go rozcieńczam a jak do wanienki to wlewam do wody wszystko
PM to super ze odpadł:-)
Krochmal
pierwszy raz słyszę, ale jak fajnie dowiedzieć się nowych rzeczy od bardziej doświadczonych mamusiek :-)
Pamiętam jak to było z odpadnięciem pępusia z Natalką,myślę że przy drugim dziecku jest się o wiele mądrzejszym
Przyszła Mamusiu powiedz mężowi że trzeba opić pępkowe haha.GRATULACJE !!

Pamiętam jak to było z odpadnięciem pępusia z Natalką,myślę że przy drugim dziecku jest się o wiele mądrzejszym

Przyszła Mamusiu powiedz mężowi że trzeba opić pępkowe haha.GRATULACJE !!
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Dzieki dziewczyny zapamiętam bo dobry patent z tym krochmalem;-)
P.M gratuluje odpadniecia kikutka
Hehe dzisiaj sie nabijam jak moje kumpele gadaja o kupkach i ciesza sie jak wariatki.Własnie sobie uświadomiłam ze za kilka tygodni bede tak samo miała kupo-fascynacje:-)

P.M gratuluje odpadniecia kikutka
Hehe dzisiaj sie nabijam jak moje kumpele gadaja o kupkach i ciesza sie jak wariatki.Własnie sobie uświadomiłam ze za kilka tygodni bede tak samo miała kupo-fascynacje:-)

Marteczka23
Fan(ka)
I my w końcu pozbyłyśmy się tego sucharka z pępuszka:-),Uparty równy miesiąc się trzymał;-)
reklama