reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

pielęgnacja maluszka

darinia ja też polecam kąpiele w krochmalu:tak:!
Świetnie pomagają na problemy skórne, a na pewno na potówki:-).

reklama
Ok ale co to jest ten krochmal???Bo mi sie kojarzy z takim do pościeli ale to chyba nie o taki chodzi??No i ile tego dawać na ile litrów wody??

Hurrrrra!!!!!!!!! U nas dziś kikut odpadł...(DOPIERO)! Ale grunt, że odpadł i wsio jest ładniusio podsuszone:tak::tak::tak::tak::tak::tak:.Trzymał się skubaniec na jednej skórce przez 2 dni:angry:, ale w nocy przy przewijaniu patrze a jego nie ma, ze szczęścia nie mogłam zasnąć:-D:-D:-D (taka mała rzecz a jak cieszy:-D)

Ok ale co to jest ten krochmal???Bo mi sie kojarzy z takim do pościeli ale to chyba nie o taki chodzi??No i ile tego dawać na ile litrów wody??
chodzi o ten do pościeli;-)
ja robie tak na 1/2l daje 3 łyzeczki mąki ziemniaczaenj i krochmal gotowy:-)
a jak myje buźke to go rozcieńczam a jak do wanienki to wlewam do wody wszystko
PM to super ze odpadł:-)

Befatka1982 dokładnie tak :tak:, chodzi o krochmal do pościeli:-D:-)!!
Ja robiłam podobnie jak mrowa1!

PrzyszłaMamusiu
gratulujemy odpadniętego kikutka:wink:!

Krochmal :confused: pierwszy raz słyszę, ale jak fajnie dowiedzieć się nowych rzeczy od bardziej doświadczonych mamusiek :-)

Pamiętam jak to było z odpadnięciem pępusia z Natalką,myślę że przy drugim dziecku jest się o wiele mądrzejszym:-D
Przyszła Mamusiu powiedz mężowi że trzeba opić pępkowe haha.GRATULACJE !!

Dzieki dziewczyny zapamiętam bo dobry patent z tym krochmalem;-)

P.M gratuluje odpadniecia kikutka:)
Hehe dzisiaj sie nabijam jak moje kumpele gadaja o kupkach i ciesza sie jak wariatki.Własnie sobie uświadomiłam ze za kilka tygodni bede tak samo miała kupo-fascynacje:-):-D:-D

Amie- pępkowe już było jak jeszcze z Tosią byłyśmy w szpitalu;-):-D(oczywiście jeszcze przed narodzinami Tosi było zaplanowane:-D).

reklama
Ja naszemu kikutkowi dawałam dwa dni a on się nadal trzyma na tej niteczce!!!:wściekła/y:
Smaruję go spirytem kilka razy dziennie a on taki uparty!!:angry::wściekła/y:

Do góry