Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tyle obracania przy zmianie pieluszki że wcale się nie dziwię ze chłopczyk w koncu zasnął
chyba czasem przesadzają z ostroznoscią - wygląda bardziej jak podchody niz pielegnacja... jakbym tyle czasu spędzała na przewijaniu musiałabym się liczyć ze po drodze będą jeszcze dwie kupki i trzy siusi;-)
:-)
;-)a Pana Zawitkowskiego i jego rady baaaardzo lubię oglądać, więc bardzo dziękuje za te filmiki
ja byłam od pochwy do odbytu takim ruchem nigdy odwrotnie no i niemyłam tam w srodku napoczątku bo połozna mi mówiłą ze sie tam nei myje bo sie tam samo czyszcza czy jakoś tak

to oczywiście pytanie - 

Płyn dodawaliśmy od pierwszej domowej kąpieli do wanienki. Ale to były niewielkie ilości, bez żadnych pianek i temu podobnych. Albo oilatum. Nie spłukiwaliśmy już potem ciałka. No chyba, że Przemko narobił do wanienki w międzyczasie, to wtedy kąpiel od nowa. Ale to chyba ze 3 razy się przydarzyło.Giza od samego początku dawałaś płyn do kąpieli do wody?? Bo słyszałam że nie powinno sie dawać takiemu świeżo - upieczonemu bąbelkowi (nic z tego już nie łapie)
No i mydliłaś synka w wanience czy na ręczniku a później tylko "opłukanie" z mydlinek w wanience??
Pisałaś że bephantenem smarowałaś pupe - czyli tym co do cyców mamy??