reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

pielęgnacja maluszka

Co do pana Zawistowskiego to dostałam jego książkę na urodziny. Do książki dołączony jest 3 godzinny film. Na początku byłam zachwycona i obejrzałam go z siostrą jak urodził się Miłosz. Przyznam się wam że chciałam się do jego zasad stosować, ale w praktyce się nie da ;) No, chyba że dziecko cały czas śpi jak ten Luis z filmu. Jak Miłosz jest głodny, albo zasika się pod pachy i ryczy bo mu zimno to chcesz jak najszybciej go przebrać. Z mojego postanowienia nici, no chyba, że moja córcia będzie tak spała jak ten chłopiec z filmu.
A tak swoją drogą to czym oni tego dzieciaczka nafaszerowali.

reklama
no tak - ciążą powoduje zachwiania koncentracji czyli generalnie myslenie szwankuje - ja w październiku to skoncze ale 26:-pzapomniałam ze ćwierćwiecze to ja juz świętawałam i to z Wami:sorry2:

Monika takie samo odnioslam wrazenie jakby mu dali cos uspokajajacego albo nasennego i taki byl bezwladnzy i obojetny!:wściekła/y:No to wszystkie jakieś jesienno zimowe jesteśmy:laugh2:bo ja w listopadzie 24.
Befatka czyżbyś była skorpionicą?

widac nasi rodzice nudzili sie w dlugie zimowe wieczory wzglednie uprzyjemniali sobie czas ciesząc sie urokami wczesnej wiosny:-D:-p

reklama
No to ja się lekko wyłamuję, bo jestem lutowa :-):-) (tak jak moja córcia) 24.02 kończę 26 latek;-).

A co do filmiku to się ubawiłam:-D maluszek rewelacja i przy tym przewijaniu w końcu zasnął:-D:-D:-D:-D nie dziwie mu się. Wow jakbym miała się tak bawić w to przewijanie to zanim bym skończyła dzidziuś by znowu pieluszkę zabrudził:-D:-D:-D. Masażyk mi się podobał:-).

Do góry