kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
My też używamy i może jestem wyrodna, ale używamy też pasty, mamy taką Aquafresh od 0 miesięcy do 3 lat ;-)Trzeba przyznać, że Młodej smakuje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie, bo nie mamy jeszcze ząbków
Kochane, a jak pozbyć się potówek ?
andzia a potówki tez zginą same - jak znikną upały :-)
Wydaje mi się, że małej się główka spłaszcza. To naturalne zmiany, tzn, główka nabiera kształtów, czy niedobór wit. D? Mała codziennie dostaje kapsułkę, więc chyba nie?
Pasi - po pierwsze wychodzisz z córą na spacery? Jeśli tak to dlaczego dajesz witaminę - zalecenie lekarza? Co do spłaszczenia to w jakim miejscu - może to przez spanie w jednej pozycji?
Chodzimy na spacery, ale smarujemy się filtrem, a z tego co wiem, filtr blokuje wytwarzanie wit. D. Poza tym lekarka kazała dawać.
Spłaszczenie jest z tyłu, a mała śpi z główką na boki, obraca ją kilka razy, jak śpi, więc chyba nie. Ja mam płaską głowę z tyłu, nie mam okrągłej, to możliwe, że mała ma np. po mnie?