reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja

reklama
gosikkk mojej też ropiało, okazało się że to zatkany kanalik łzowy i robiłam jej masaż oczywiście okulistka mi pokazała jak to robić, przeszło po 3 dniach :))

tak akuratnie jej się to stało jak musiałam iść na kontrolę bo mała była naświetlana także zasięgnęłam opinii odrazu pod tym względem

Ja też używam czegoś takiego, ale tnę na mniejsze kawałki, bo średnio 4 na 5 razy to wietrzeniu pupy jest zasikane, więc wtedy jeden podkład starcza na dłużej ;-)
gosikkk mojej też ropiało, okazało się że to zatkany kanalik łzowy i robiłam jej masaż oczywiście okulistka mi pokazała jak to robić, przeszło po 3 dniach :))

ALe mocno te oczka ropieją? Bo mała też ma czasem troszkę ropki w kącikach, ale myślałam, że to normalne... Czy nie?

nieee to tak mało ropki to chyba normalne, mojej mocno ropiało aż jej się zaklejało po spaniu a tak mało ropki w oczkach to wydaje mi się że to raczej "śpiochy"

reklama
Do góry