Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No u nas sie saczy i tez mnie to martwiA czy z pępków Waszych dzieciaczków coś się sączy? Małej wylatuje zółto-zielone coś i nie wiem, czy to źle...
przemywalam to osci ale teraz to spirytusikiem bo bije sie ze jakas infekcja sie wda. Jutro mam lekarza wiec sie o to zapytam ponownie ale znajac Szkockie zwyczaje uslysze ze to norma. Wiec jk ty bedziesz cos wiedziala to daj znac
mam nadzieje, ze zadziala
Kasia ja uzywam musteli 3 tygodnie i widze duza poprawe. Ale moze to skora sama dochodzi do siebie i to wcale nie ten zel :-) w kazdym razie skora sie zaczyna napinac
No u nas sie saczy i tez mnie to martwiprzemywalam to osci ale teraz to spirytusikiem bo bije sie ze jakas infekcja sie wda. Jutro mam lekarza wiec sie o to zapytam ponownie ale znajac Szkockie zwyczaje uslysze ze to norma. Wiec jk ty bedziesz cos wiedziala to daj znac
u mojej tydzień po odpadnięciu jeszcze takie coś wypływalo. Szkockim zwyczajem przeniesionym na polskie zoiemie połozna powiedziała ze to norma i nic zlego jezeli nie smierdzi i okolice pempka nie sa zaognione. Kazała 2 x dziennie przemywac patyczkiem do uszu zamoczonym w spirytusie i obowiązkowo wietrzyc. A ze upały były i moja leżala w samym pampku - to wietrzylismy na potege![]()