Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wcześniej czytała o tym , ze maja stecz i kupiłam - straszny szajs.Zraziłam się.Żeby pampki dla dziecka na etapie wiercidupki miały wszystko sztywne jak dla noworodka i żeby to kosztowało taką kasę - to to jest rozbój w biały dzień. Potem okazało sie, ze miałam niefarta bo kupiłam listki. Swoją drogą to dziwne, listki w takim razie powinny być tańsze , powinny być linią ekonomiczną...A nie podglądaj przez opakownie ( da się podejrzeć ? czy ruletka, trafisz czy nie?)musze się Wam przyznać, że jak Jo-anna pisała o różnych pampersach (listki i chmurki) tego samego rozmiaru (3), to nie bardzo wiedziałam o co chodzi i nie bardzo wierzyłam...ale w weekend przyjechała do nas moje siostra i całkiem przypadkiem kupiła własnie chmurki, które mają stretch i są naprawdę fajowe :-)

A Ja od soboty zaczynam używać pieluszek wielorazowych ekologicznych
jak dowiedziałam sie co mieści sie w tzw. pampersach ...to mi sie odechciało
Zakupiłam " sprzęt " i będziemy jechac z tym " koksem " ;-)
Niestety trzeba wydac jednorazowo troszke kasy ale ona sie szybko zwraca i poza tym na pupie mojego dziecka nie będzie ropy , chloru itp .
a pieluszki takie o : Pieluszkarnia - Organiczne Bawełniane Pieluszki dla Dzieci
może którąś z was zainteresuje![]()
Całkiem niezłe, a które zakupiłaś?