reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
Wyglada fajnie i z opisu sadzac jest niezly. Jak widzialiscie na zywo i Wam odpowiada, to nie ma sie nad czym zastanawiac. Fajnie, ze ma folie i moskitiere zamontowana na stale, bo mnie do szalu doprowadza walajaca sie pod wozkiem folia. :wściekła/y: Kurzy sie tylko i strach, ze jak zakupy schowasz to ja czyms poprzecinasz. A poza tym fajnie ze ma spiworek do spacerowki, osobno kupowany kosztuje kolo 70zl. A bardzo fajna rzecz.

Asiorek nie ma sprawy. Ja tez mam dylemat, bo musze kupic spacerowke dla chrzesniaka, a im wiecej ogladam tym mniej wiem co chce. :-(

dziewczyny KUPILIŚMY DZIŚ WÓZ!!!!
"Czerwone ferrari" dla Zuzki :tak: Ale jestem happy!!!
ale.. do rzeczy..
1. Jest leciutki! Najlżejszy ze wszystkich, ktore do tej pory ogladałam - waży 12,5 kg (razem z gondolą)
2. Gondolkę ma usztywnianą (osobiście wolalam taką niż nosidelko)
3. Wersja spacerowa rozklada się całkiem poziomo, co dla mnie bylo ważne, zeby można wozic w nim już maluszka od 4-5 m-ca (jeśli aura na to pozwoli oczywiscie)
4. Spacerówka jest długa - tzn że ma dlugi podnożek i rosnącemu bąblowi nożki nie będą zwisać
5. Kola są duże (nie pompowane ale duże i nieźle amortyzują - pojździłam po dziurach w Gdyni)
6. 2 przednie kola są skrętne z możliwościa zablokowania
7. W gratisie jest spiworek + folia
8. Fajnie się składa - ma male wymiary po zlożeniu więc zmieści się nam do autka bez problemu. Wszystkie koła mozna odczepic bardzo latwo.
9. CENA: 750.00 zł
Jedyne wady jak dla mnie:
- spacerówka w jedna stronę (niestety w większosci wozkow wielofunkcyjnych)
- male spreżyny - ale mam nadzieję, ze dodatkowo amortyzować bedą duże koła.
Znalazłam te wózki na Allegro:
NOWOŚĆ XADVENTURE STAR +gratisy,wys.0zł. (134443639) - Aukcje internetowe Allegro

Gama kolorystyczna jest dość niewielka - bo zaledwie 4 koloruy. My zdecydowaliśmy sie na czerwony ;-)
Muszę dokupić tylko torbę.
Planowalismy zakup dopiero w grudniu, ale wózek się nam spodobał i stwierdzilam, ze przynajmniej to bedziemy mieć już za sobą.. bo chyba nic lepszego dla mnie przez te 2 miechy nie wyprodukują..
Chcialam zadatkować X-Landera, bo on u nas wiodł prym, ale sprzedawca mnie od tego odwiódł.. od Atlantica Baby-Dreamsa również.. aczkolwiek polecał spacerówki Baby Dreamsa. Kolezanka, która używa Baby dreams Worker dla sojej 18 miesiecznej Amelki tez poleca - jest zachwycona - mała ponoc kocha ten wózek. Aph przyjżyj się wiec bo spacerowek maja mnostwo odmian od lasek po niecałe 200 az do wypasionych wersji za 400.

Abeja grartuluje zakupu i ciesze sie razem z Toba, tak sie z Wami wszytskimi zrzylam ze mam wrazenie jakbym to ja te zakupy zrobila heheh :-)

super ze wozek Ci sie podoba :-) ja mam tam jakies swoje typy ale pewnei i tak ostatecznie kupimy co inego albo bedziemy mieli to co dziadkowie kupia :-)

aha a kolorek tez bym wybrala czerwony :-) bo czarny czy szary to be a zielony jakis takie zbyt "oczojebny" :-)

Abeja ladniusi.
A co do tych spacerowek, to wlasnie nie chce zwyklej laski, tylko taki bardziej wypasiony i zabudowany, bo na zime go beda potrzebowac.

Abeja dzieki zajrze tam, moze cos znajde, bo juz zaczynam miec dola. Na pocztaku wszystko mi sie podoba, a potem w kazdym wozku znajduje cos co mi nie pasuje. Jak sie wkurze, to dam im kase i niech sami szukaja sobie jakiegos wozka.

reklama
Abeja,
ja tez kupię czerwony wózek- wyglądają ślicznie na ulicy. Podoba mi się też kolorystyka pistacjowo-granatowa x-landera...pewnie wiesz, bo tez ci się ten wózek podobał....ja narazie jestem napalona na x-landera i implasta 3XL ( tak sie chyba nazywa, ale ma takie sobie kolory...), ale mało oglądałam jeszcze wózków i pewnie też kupie coś innego.
Abeja, a wy widzieliście ten wózek na "żywo"?

Do góry