reklama
Hej,
Byłam wczoraj u swojego gina z pierwszą wizytą i jakaś taka wróciłam niespełniona... Myślałam, że zrobi mi USG, ale on nie widział takiej potrzeby - zbadał tylko i powiedział, że wszystko jest w porządku. A ja ogólnie byłam jakaś taka zestresowana, że o połowę rzeczy zapomniałam zapytać. A następna wizyta dopiero 14.02. Niby wszystko w porządku, zlecił badania... O toxoplazmozę i tak sama się musiałam upomnieć, no co on, owszem przepisał, ale powiedział, ze tego badania nawet w Stanach nie robią, bo jest zbędne i bardzo kosztowne :-[
A w poprzedniej ciąży byłam z niego zadowolona.
Pozdrawiam, Marta
Byłam wczoraj u swojego gina z pierwszą wizytą i jakaś taka wróciłam niespełniona... Myślałam, że zrobi mi USG, ale on nie widział takiej potrzeby - zbadał tylko i powiedział, że wszystko jest w porządku. A ja ogólnie byłam jakaś taka zestresowana, że o połowę rzeczy zapomniałam zapytać. A następna wizyta dopiero 14.02. Niby wszystko w porządku, zlecił badania... O toxoplazmozę i tak sama się musiałam upomnieć, no co on, owszem przepisał, ale powiedział, ze tego badania nawet w Stanach nie robią, bo jest zbędne i bardzo kosztowne :-[
A w poprzedniej ciąży byłam z niego zadowolona.
Pozdrawiam, Marta
cleo28
Fanka BB :)
Marrtruda nie marwt się, nie zawsze robią od razu usg, ja mialam np. dlatego od razu zrobione bo 1 poronienie miałam. A co do pytań to ja też nie zapytałam o wszystko co chciałam, następnym razem po prostu zapiszę sobie na kartce, lepiej tak niź znów coś zapomnieć.
Zauwazyłam nasze tickery i jakie one podobne, teraz ciążule podobne i pierwsze dzieciaczki też bliziutko siebie
Zauwazyłam nasze tickery i jakie one podobne, teraz ciążule podobne i pierwsze dzieciaczki też bliziutko siebie
edi
mamusia Wojtusia
Powiem Wam,że ja wcale nie jestem za tym żeby tak szybko robic usg.Powiedzmy,że 6-7 tc. to jest dobry czas,ale wczesniej? z mojego doswiadczenia wynika,że po takim usg najczęściej są problemy.Może to tylko przypadek,zle zanm szreg osób,ktore po takim wczesnym usg lądowały w szpitalu na podtrzymaniu,albo tracily maleństwa.
Cieszę się,że u Was wszystko ok
ja jeszcze czekam
do 31 stycznia
ojej!trzeba się zapisac na wizytę
Cieszę się,że u Was wszystko ok
ja jeszcze czekam
reklama
Mi tak jakoś trochę przykro jest, że jeszcze nie widziałam swojego dziecka na USG, że nie upewniłam się czy wszystko w porządku. Nie wiem sama czemu lekarz nie zrobił mi tego badania (ma w swoim gabinecie USG). Tyle, że teraz sobie myślę jak ma być tak będzie - do tej pory mu bardzo ufałam, dobrze na tym wyszłam, więc zobaczę i teraz. Pewnie wie, co robi...
Pozdrawiam, Marta
Pozdrawiam, Marta
Podziel się: