małgosia68
mama Listopadowego skarba
a ja jestem z nich zadowolona, Mikołaj wreszcie przestał się ślizgać po terakocie i jemu tam nie spadająA te z Lidla to o kant d...y rozbić taki szajs.
Spadają z nogi, bo mają za luźny sciągacz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja jestem z nich zadowolona, Mikołaj wreszcie przestał się ślizgać po terakocie i jemu tam nie spadająA te z Lidla to o kant d...y rozbić taki szajs.
Spadają z nogi, bo mają za luźny sciągacz.
Ja dziś poszłam wymienić nasze butki na zimę na większy rozmiar, ale patrze po wkłądce ze coś za wielkie a noga nie wchodzi mi tak jakbym chciała ;/ Oddać już nie mogę, może wymienię i trampki sobie wezmę bo t mnie poważnie wkurzyły, wciskam nóżkę ale mam wrazenie ze poprzez wysokie podbicie nie wchodzą do konca. A jak jeszcze pokazałyście mi te HM-u to już wogóle zaluję ze kupiłam. Jak bedzie chodził to oczywiscie mu coś lepszego bym kupila ale te co kupilam nie przemawiaja do mnie.
A tak wogole wiecie ze w Deitchmanie mozna buciki oddac do 3 msc? Toć można zakupić na sezon, założyć do wózka i oddać hehehe
Fajne są. Ja sobie nie wyobrażam takich na nodze Patryka. Ostatnio ledwo mu wcisłam adidasy. :/ Nie wiem czy to była wina tego ze miał rajty i grube skarpety ale na 100% nie dotyka pięta buta ;/ więc sama nie wiem co mu kupići kupiłam buciki hihi dla Igunia ,w daichamanie masakaryczne kolejki,chyba wszyscy zimę nosem czują:-)nie było tych co chciałam ale te też mi przypadły do gustu:-) i o wiele ładniejsze od tych drogich co widziałąm, wczoraj,przynajmniej akcent kolorowy jest a nie bure i nijakie jak dla starego dziada :-) koszt 59 zł :-)
Zobacz załącznik 290631
edit:mogłam na wątku o butach napisać...jak chcecie to przenieście bo mi sięnie chce haha
bardzo fajnei kupiłam buciki hihi dla Igunia ,w daichamanie masakaryczne kolejki,chyba wszyscy zimę nosem czują:-)nie było tych co chciałam ale te też mi przypadły do gustu:-) i o wiele ładniejsze od tych drogich co widziałąm, wczoraj,przynajmniej akcent kolorowy jest a nie bure i nijakie jak dla starego dziada :-) koszt 59 zł :-)
Zobacz załącznik 290631
edit:mogłam na wątku o butach napisać...jak chcecie to przenieście bo mi sięnie chce haha
Fajne są. Ja sobie nie wyobrażam takich na nodze Patryka. Ostatnio ledwo mu wcisłam adidasy. :/ Nie wiem czy to była wina tego ze miał rajty i grube skarpety ale na 100% nie dotyka pięta buta ;/ więc sama nie wiem co mu kupić