reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Buciki:-)

reklama
u nas również skarpetko-kapcie nie zdały egzaminu. Nóżka w buciku jest stabilniejsza i na pewno stópka się tak nie krzywi.

u nas też nie a nie wspomnę już o tym że ześlizgiwały się i mały chodził na wpół w skarpetce a na wpół po tej podeszwie

Ja mam te skarpetki z podeszwa i czesto sie przekrecaja, sciagaja , wywijaja. Ja ubieram malej cos takiego : WYPRZEDAŻ !!! KAPCIE dziecięce + WKŁADKI roz.25 (1239136304) - Aukcje internetowe Allegro . Nie dokładnie takie, ale podobne. U nas jest bardzo ślisko na podlodze, i w skarpetkach sie slizga, na bosaka nie da rady bo za zimno.

masakryczną podeszwę mają

ja też zakupiłam skarpetko-kapcie i się strasznie przekręcają czasami cała stópka jest poza podeszwą
Mikołaj śmiga w rajstopkach a jak wędruje mi dalej niż pokojowy dywan to zakładam mu skarpetki antypoślizgowe
ostatnio zakupiłam fajne w Lidlu mają na całej stópce nalaną taką gumę przezroczystą

u nas skarpetko kapcie sie wogole nie sprawdzily. Maly wczesniej wykrecal stopki na zewnatrz, slizgal sie pomimo antyposlizgowej podeszwy bo ciagle sie przekrecaly. Kupilam mu w mothercare kapcie, w takim stylu jak pokazywaly dziewczyny i teraz smiga po domu bez promlemu ;-) w niczym mu nie przeszkadzaja a i stope mniej wykreca ;-)

Laseczki dzieciatek ktore nosza buciki:tak: w pepco sa super buciki na podeszwie , ktora da sie wykrecac w kazda strone, mieciutkie , sliczne ,zapinane na rzep, albo zameczek. Za 12 i 16 zl:tak: takie raczej do domku:-D
kupilam malemu tak zeby bylo w razie czego, mamy stopke 22.Wolimy w skarpetkach:-D

Ostatnia edycja:
Nefretete te skarpety z ABS , których link wkleiłas sa boskie.
Maja bardzo dobry ściągacz i nie spadają mojej córce.
A te z Lidla to o kant d...y rozbić taki szajs.
Spadają z nogi, bo mają za luźny sciągacz.

W tej chwili moja mała chodzi w pólbutach wiązanych z Deichmanna za 40 zł.
A na zimę kupiłam jej śliwkowe kozaczki z Deichmanna za 60 zł.

Załączniki

• PICT0003.jpg
    PICT0003.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
reklama
Nefretete te skarpety z ABS , których link wkleiłas sa boskie.
Maja bardzo dobry ściągacz i nie spadają mojej córce.
A te z Lidla to o kant d...y rozbić taki szajs.
Spadają z nogi, bo mają za luźny sciągacz.

W tej chwili moja mała chodzi w pólbutach wiązanych z Deichmanna za 40 zł.
A na zimę kupiłam jej śliwkowe kozaczki z Deichmanna za 60 zł.
OLICA Dzieki za info. DObrze wiedzieć, że się sprawdzają. Ja (o ironio) nie kupiłam tych spod linka, ale te z lidla :) Póki co są i tak za duże dla Marysi, wiec moze jak stopa urosnie będą się lepiej trzymały. A jak nie to posłucham sie ciebie i kupie te spod linka. Co raz częściej się przekonuje, że lepiej kupić jedną lepszą rzeczy niż 5 tanich. Ale czasami po prostu nie mogę się powstrzymać :)

Co do deichmana, to tez tam rozglądałam się wstępnie za bucikami. I wypatrzyłam najmnieszy rozmiar 20, a Marysia w 18 póki co tonie. Daj znać jak się sprawdzają.

Ostatnia edycja:
Do góry