reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Buciki:-)

Nefretete naprawde te skarpety są super.
Malwina jest chudzielcem a i tak nie spadają.,
Serio w porównaniu to te z Lidla są tragiczne.

A półbuty są ok- rozmiar 20- mała ma lekki luz o 1 rozmiar.
Ale wiesz- za 40 zl to skórzanych nie dostaniesz i trochę noga się poci.

Te kozaczki też nie są skórzane, ale jeszcze ich nie ubierałam małej.

reklama
Nefretete tylko teraz się przyjrzałam i te z twojego linku mają trochę inna podeszwę.
Ja kupowałam z tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=1214563704
Mamy te na samym dole jak zjedziesz myszką- czerwone.
Super. Wyglądają też na bardzo ciepłe.

Póki co priorytet mają buciki, ale czekam aż zacznie chodzić. Mam nadzieje, że stanie się to jak najpóźniej. Wtedy kupie jej kozaczki z prawdziwego zdarzenia, a jesienne będę miała z głowy :)))

Eh zakupiłam w koncu dla malego buciki na zimę jakieś Badoxx za 62 zł. Cieplutkie w środeczku, kupiłam rozmia 21 a ma teraz 20, nie wiem czy 22 nie powinnam kupić? W sumie jeszcze nie mierzyłam małemu bo spi. A tak wybierałam Ecco, Geox....a na moim zadupiu nic innego nie ma ;/
Coś w tym stylu:
buty4_snrxhe.jpg

Jak zacznie chodzić - do tego czasu mam czas na kupienie mu czegoś porządniejszego.
Kupiłam też kapciuszki Befado rozm 20, zobaczę jak bedzie w nich smigał.

Wiecie tak się zastanawiam czy jest sens kupować porządne zimowe buciki??
no bo w zasadzie czy nasze dzieci będą biegać po śniegu??

Aga no właśnie też się nad tym zastanawiam bo póki co to Kuba nie chodzi , a jak zacznie to zawsze mogę mu kupić jakieś cieplejsze chociaż i tak myślę że więcej czasu to będzie w wózku na spacerze ewentualnie w sankach , na razie mu kupiłam kozaczki w H&M i myślę że wystarczy

reklama
Do góry