reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Buciki:-)

Dziewczyny, a w czym chodzą wasze maludy po domu? Moja zaczyna wstawać i musze jej coś kupić zeby sie nie ślizgała po panelach. Dodam, ze mam dosyć chłodną podłogę w zimię i chciałabym zeby było to cos cieplejszego.
Znalazłam takie skarpetki Skarpetki z podeszwą ABS STERNTALER 21/22 Zima (1224207017) - Aukcje internetowe Allegro (któraś używa??)

Pytanie, co wy nosicie?

ja kupilam ignasiowi tydzien temu kapcie befado rozm 20 z otwartym palcem zapinane na sprzaczke (?), no takie zapiecie, w tych skarpetkach z podeszwa wyginala mu sie stopa i tak naprawde stawal np juz na materiale:/ teraz wychodzi w nich do wozka;) a tak ma usztywniona stopke i lepiej mu sie staje i chodzi:)

cos w tym stylu:)

01-947/156 granat.jeans kapcie-buciki wcz.dziecice Befado

reklama
Kochane, nie mam czasu wertowac tematu...
napiszcie w skrócie prosze jak tio z tymi butami jest... - ubierać? nie ubierac?
Sonia póki co "chodzi" na bosaka a w teren w rajtuzach bo WSZYSTKIE skarpety/skarpeto buty zdejmuje w ciagu 30sek od załozenia i przysiegam nei ma na nią sposobu.... :sorry:

napiszcie w skrócie prosze jak tio z tymi butami jest... - ubierać? nie ubierac?
Sonia póki co "chodzi" na bosaka a w teren w rajtuzach bo WSZYSTKIE skarpety/skarpeto buty zdejmuje w ciagu 30sek od załozenia i przysiegam nei ma na nią sposobu.... :sorry:

Nie ubierac ;-)

W domu lub tam gdzie nie ma takiej potrzeby nie powinno sie ubierac, wiadomo na asfalt czy jakis spacer to ubrac buta, no wiadomo :-)

Mój ma 10 m-cy i nie mial butków jeszcze zadnych no nie liczac takich szmacianych które w ogóle były jak skarpeta bo w zime było zimno i na spiochy mu zakładałam, teraz ma szmacianki ktore pokazywalam, ale szorował w nich po asfalcie coby se facio paluchów nie zdarł :-D, w domu jakos nie zakladam ich bo sie slizgaja a i tak wiecej sie nimi bawi wiec bezsens. Na jesien-wczesna zime kupilam mu kozaczki zamszowe z H&M z gumowa podeszwa no bo i tak nie chodzi a na te pare pierwszych kroków sie nadają :-) Prawdziwe buty dostanie jak sie nauczy dobrze chodzic. Pewnie beda to typowe zimówki.

Dziewczyny czy chodzą wasze dzieciaczki w bucikach po domku już? Bo mały ma ochotę pochodzić ale myślę ze w buciku lepiej stawiałoby mu się stópkę bo narazie na paluniach. I podłoga już dość zimna ;/ Myślę o bucikach np. befado?

Dziewczyny czy chodzą wasze dzieciaczki w bucikach po domku już? Bo mały ma ochotę pochodzić ale myślę ze w buciku lepiej stawiałoby mu się stópkę bo narazie na paluniach. I podłoga już dość zimna ;/ Myślę o bucikach np. befado?

po domu w skarpetkach tylko chodzi...Ula ale Ty chcesz zeby po domu w butach chodzilo?czy chodzi ci o jakies kapcie ??no bo w butach po domu ja sobie nie wyobrażam jakos,jeśli mówimy o BUTACH własnie...

reklama
Do góry